screenshot 2023 10 06 at 190126

Pepijn van Houwelingen (FVD): Is de Nederlandse democratie stervende door politieke uitsluiting?

Politiekokt 06 2023, 18:00
Er was iets heel aparts aan de hand bij een commissievergadering van de Tweede Kamer met minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers. FVD'er Pepijn van Houwelingen had namelijk een paar vragen gesteld aan de minister over de wijze waarop huisartsen behandeld zijn tijdens de coronacrisis - en dan met name huisartsen die kritisch waren over het coronabeleid. Ongelooflijk genoeg ging Voldemort, zoals we Kuipers noemen, op geen enkel moment dan ook in op de serieuze vragen van Van Houwelingen. Hij negeerde ze gewoon!
Toen Voldemort Kuipers zijn verhaal opgehangen had was Van Houwelingen dan ook, terecht, pislink. Hij somde de ene vraag na de andere vraag op die hij gesteld had: wanneer is een huisarts voor het eerst publiekelijk de mond gesnoerd over zijn of haar eigen vakgebied? Hoe vaak is dit gebeurd tijdens corona? Is het niet vergaande censuur om te beweren dat een huisarts achter gesloten deuren kritiek mag hebben, maar publiekelijk zijn mond moet houden?
Het zijn allemaal heel normale vragen... maar Voldemort weigerde er iets mee te doen. Hij ging er gewoon totaal niet op in. Het was alsof Van Houwelingen niet bestond. Dit terwijl FVD bij de afgelopen verkiezingen met vele honderdduizenden stemmen in de Tweede Kamer gekozen is én terwijl het de grootste ledenpartij is van ons land.
Wat we zien gebeuren in ons land - met het hele partijkartel dat één specifieke partij keihard uitsluit, isoleert, en nu zelfs negeert - is ronduit eng. Eerder vandaag merkten we al op dat Hugo de Jonge de initiatiefwet van Thierry Baudet en Van Houwelingen over een initiërend referendum in de prullenbak gooide onder het motto, 'complotwappies.' Het sloeg nergens op, het had niets te maken met de voorgestelde wet, maar dat deed er niet toe. De Jonge weigerde er gewoon serieus op in te gaan.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Of we staan nu op, als volk, of het is gewoon over en uit met onze democratie. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en strijd zij aan zij met ons voor de toekomst van ons land!
De Nederlandse democratie, dat kunnen we wel concluderen, is op sterven na dood. Het volledige partijkartel heeft lak aan de principes van de rechtsstaat en aan de basisbeginselen van de democratie. Echt, het interesseert ze niets meer. Ze willen FVD en daarmee alle FVD-kiezers ten koste van alles buitensluiten. Dat het om échte burgers gaat, om mensen die belasting betalen, doet er niet toe voor ze. Die mensen zijn namelijk een 'gevaar': niet voor de rechtsstaat en de democratie (dat vormen de kartellianen immers zelf), maar voor de macht van de elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten