'Pieter Omtzigt moet zich aansluiten bij BBB'

'Pieter Omtzigt moet zich aansluiten bij BBB'

In een recente inbreng in de Tweede Kamer heeft Pieter Omtzigt, lid van zijn eigen partij, laten weten dat hij het werk als afgesplitste eenmansfractie eigenlijk niet aankan. Dit is een goede reden voor Omtzigt om zich aan te sluiten bij de BoerBurgerBeweging (BBB) in de Tweede Kamer. Er zijn nog meer argumenten waarom dit een goede stap zou zijn.

Ten eerste passen BBB en Omtzigt heel goed bij elkaar. Ze staan beiden voor de belangen van boeren en burgers en zijn beiden kritisch tegenover de huidige politiek en de macht van grote bedrijven. Door zich bij BBB aan te sluiten, kan Omtzigt zijn stem laten horen en zijn ideeën kracht bijzetten.

Ten tweede kan Omtzigt profiteren van de volledige spreektijden en financiële compensatie die BBB krijgt als politieke partij in de Tweede Kamer. Als afgesplitste eenmansfractie heeft hij hier geen recht op en kan hij zijn werk minder effectief doen. Door zich bij BBB aan te sluiten, kan hij hier wel gebruik van maken en zo zijn werk beter uitvoeren.

Ten derde kan Omtzigt zijn krachten bundelen met die van BBB-leider Caroline van der Plas. Samen kunnen ze hun werk verdelen en zo hun impact verviervoudigen in plaats van verdubbelen. Dit zou het werk van beiden effectiever maken en zorgen voor nog meer resultaat.

Caroline van der Plas is een geboren leider - iemand die echt heel goed leiding kan geven aan een team en iedereen kan instrueren om hun taken goed uit te voeren. Omtzigt kan ook heus leiding geven, maar zijn echte kracht ligt in zijn enorme kennis en drang om dingen uit te zoeken. Van der Plas houdt de partij bij elkaar, zorgt dat alles intern goed gaat, Omtzigt kiest zijn onderwerpen uit en pluis

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden

In conclusie biedt het zich aan sluiten bij BBB in de Tweede Kamer voor Omtzigt veel voordelen. Het zou een goede stap zijn om zijn werk als volksvertegenwoordiger effectiever te maken en zijn stem kracht bij te zetten. Het is daarom tijd voor Omtzigt om de stap te zetten en zich aan te sluiten bij BBB.

Volg ons op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer