[VIDEO] Pieter Omtzigt: ''Ik zit op het randje van wat ik aankan''

[VIDEO] Pieter Omtzigt: ''Ik zit op het randje van wat ik aankan''

Het is schokkend te horen dat Pieter Omtzigt zegt dat hij op het randje staat van wat hij aankan. Het lijkt erop dat het partijkartel wil dat hij instort, gezien de enorme hoeveelheid werk die hij moet verzetten.

Dit is niet alleen slecht nieuws voor Omtzigt zelf, maar ook voor iedereen die van hem afhankelijk is. Als hij inderdaad fouten begint te maken door overbelasting, kan dit grote gevolgen hebben voor de mensen waar Omtzigt zich voor inzet. Denk hierbij vooral aan de slachtoffers van de toeslagenaffaire en het reeds voorzienbare pensioenschandaal.

Het is duidelijk dat Omtzigt verstandig zou doen om zich te richten op een paar specifieke onderwerpen, in plaats van zich te veel te verdiepen in zaken die hij niet aankan. Bovendien zou hij zijn medewerkers en andere kleine fracties kunnen raadplegen en met hen samenwerken om zijn werkbelasting te verminderen. Tenslotte zou hij zich ook kunnen aansluiten bij Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, die wellicht meer ondersteuning kan bieden.

Het is onacceptabel dat iemand in de politiek wordt gedwongen om zo veel te werken dat hij op het randje van wat hij aankan zit. Dit toont aan dat er iets fundamenteel mis is met de manier waarop het partijkartel werkt. Het is tijd dat er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat dit soort situaties zich herhalen. Iedereen in de politiek verdient het om in een gezonde en evenwichtige werkomgeving te kunnen werken, zonder dat ze het risico lopen om te instorten.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden

Het is triest om dit te zien. Dat één van de beste parlementariërs van ons land op instorten staat. De manier waarop dit gaat. Ze zouden hun ogen uit de kop moeten schamen bij het partijkartel. Maar ze zijn schaamteloos. Ze gaan echt over lijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties