markuszower

PVV is woest op lekkend presidium: 'Opnieuw aangifte! Debat aangevraagd!'

Politieknov 05 2022, 14:51
PVV-Tweede Kamerlid Gidi Markuszower wil dat het onderzoek naar de handel en wandel van Khadija Arib beëindigd wordt. En wel meteen. Daarnaast wil hij dat er aangifte gedaan wordt wegens lekken uit het presidium. Dat is namelijk een ambtsmisdrijf.
Bij de PVV hebben ze vandaag geschrokken gereageerd op het nieuws dat drie van de zes vertrouwenspersonen in het parlement zeggen dat ze zich totaal niet herkennen in het leugenachtige verhaal van Kamervoorzitter Vera Bergkamp dat een brief is met 23 klachten over haar voorganger Khadija Arib
Bij monde van Gidi Markuszower laat de partij weten dat dit soort wangedrag totaal onacceptabel is. "Dat valse onderzoek" naar Arib moet gestopt worden. En wel meteen. Want de basis voor de haatcampagne tegen de PvdA'er is "flinterdun."
Daarnaast wil de PVV dat er ook op een andere manier iets gebeurt. Want uit het artikel in de Volkskrant blijkt duidelijk dat het presidium "zo lek als een mandje" is. En dat is een probleem. Want lekken uit het presidium is gewoon een ambtsmisdrijf. Daarom moet er aangifte gedaan worden bij de Rijksrecherche, vindt Markuszower.
Het zal niemand verbazen dat hij daarom een debat heeft aangevraagd.
Dit verhaal gaat natuurlijk een staartje krijgen. En ja, het betekent voor de zoveelste keer dat Vera Bergkamp serieus onder vuur is komen te liggen. Zij is immers verantwoordelijk voor alles dat er gebeurt in de Tweede Kamer, en zeker wat betreft het presidium.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk is de kans groot dat de partijen die aan de macht zijn dit debat blokkeren... of, dat als er wel een debat komt, dat ze er dan gewoon voor zorgen dat de verantwoordelijke loser ( Bergkamp) toch weer beschermd wordt. Want het kartel heeft besloten dat Arib kapot moest. Dat was geen beslissing van Bergkamp zelf. Zij was - en is - slechts een marionet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten