Jesse Klaver GL 9O1A6836

-Michel Mulder- 'Een openbaarheidsbriefje aan Jesse Klaver'

Opinienov 05 2022, 15:36
Beste Jesse,
Wederom heeft Nederland jou tijdens een stikstofdebat, van je meest infantiele kant mogen aanschouwen.
Jouw haat ten opzichte van FVD begint inmiddels dermate zorgewekkende vormen aan te nemen, dat jij een vraag van Gideon van Meijeren over wat jij ziet als natuur, denkt te kunnen, en moeten, counteren met een haatdragend betoog over diens nevenfuncties. 
Als je dan toch zo hamert op zichtbaarheid - omdat je weet dat je in een stikstofdebat tegenover van Meijeren volkomen nat gaat - laten we dan aan het Nederlandse volk eens écht zichtbaar maken, wat voor smerige, frauderende, terroristische en criminele partij jouw Groenlinks eigenlijk is.
Jouw campagneleider Wijnand Duyvendak was een actief lid van terroristische organisatie RaRa - ondermeer bekend van brandstichting bij Makro en aanslagen op Shell-stations met fosforbommen - en brak in bij het ministerie van economische zaken om plannen voor kerncentrales te stelen en riep bovendien op tot geweld tegen ambtenaren.
Eén van jouw illustere voorgangers Paul Rosenmöller was een fervent aanhanger van de regimes van Mao en Pol Pot - erkende dictators en massamoordenaars - was 6 jaar lang lid van een links-extermistische splintergroep die Nederland via een gewapende revolutie wilde veranderen in een orthodox-communistische heilstaat, en heeft door zijn constante demonisering van Pim Fortuyn bijna letterlijk het pistool in de handen gelegd van Volkert van der Graaf.
In het huishouden van een andere illustere voorganger Femke Halsema - je weet wel, die nooit meer terug zou keren in de politiek, ook niet als burgemeester - is het heel normaal dat er een vuurwapen aanwezig is, waarmee het zoontje op straat gearresteerd werd nadat hij zich illegaal toegang had verschaft tot een leegstaande woonboot...... een Duyvendakje zeg maar. (wat voor straf heeft die blaag eigenlijk gekregen?)
In het kantoor van DWARS - dat Groenlinks kleuterclubje waar jij 2x voorzitter van bent geweest - werden onderdelen gevonden om een bom te maken....... misschien een vergeten knutselobject van Wijnand? Of van jezelf?
Voormalig Groenlinks politica Tara Singh Varma komt zo ongeveer als eerste zoekresultaat bovendrijven als je fraude of oplichting googlet.
Mensensmokkel en grootschalig asielbedrog (Farah Karimi), deelname aan een terroristisch trainingskamp (Sam Pormes)... alles komt wel voorbij in het terroristische en criminele opleidingstraject genaamd Groenlinks.
Jij, beste Jesse, meet jezelf constant het politiek correcte maatpak - of was het eikeltjespyjama - van de ideale schoonzoon aan, terwijl jouw partijtje de meest stinkende, terroristische en criminele partij is die Nederland ooit gekend heeft.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De gehele biechtgeschiedenis van de katholieke kerk is nog niet lang genoeg, om ervoor te zorgen dat jij je haatdragende en demoniserende zuurdesembekkie mag opentrekken over de integriteit van FVD, en van Meijeren in het bijzonder, maar met dat linkse windmolenpark in jouw vertroebelde gezichtsveld zal je dat uiteraard wel weer als een complottheorie archiveren.
Een normaal mens met nog iets van schaamtegevoel en realiteitszin zou - met de terroristische en criminele Groenlinks geschiedenis in het achterhoofd - een pas op de plaats maken in een integriteitsdiscussie, maar uiteraard niet Trudeau-wannabe Klaver, die het demoniseringsorgel bespeelt of hij Olivier Jean-Claude Latry himself is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten