portraitfactorynl de dagelijkse standaard 39

PVV-powervrouw Fleur Agema fileert feministisch filmpje van Suzanne Kröger (GL): "Dramaqueen!"

Politiekmrt 10 , 15:00
Het zal u vast niet ontgaan zijn dat afgelopen vrijdag Internationale Vrouwendag werd gevierd. Typisch weer zo'n themadag die wordt gebruikt om lekker te kunnen deugen, ook bij GL/PvdA, met ditmaal Suzanne Kröger voorop.
Het GL/PvdA-Tweede Kamerlid deelde een filmpje met clichématig geneuzel dat zo irrelevant is dat we het niet eens gaan omschrijven. Wat wel belangrijk is om te vermelden, is dat niet alle vrouwen zitten te wachten op deze propaganda die kant noch wal slaat. Zo ook PVV-Tweede Kamerlid Fleur Agema, die stevig uithaalt naar Kröger met de woorden: "Doe ff normaal joh, dramaqueen."
Agema maakt tegelijkertijd wel een goed punt, iets waar de linkse dames zich maar wat graag voor afsluiten. Agema benadrukt dat er nog veel vrouwen zijn die helemaal niet zo vrij zijn. Zo schrijft de PVV'er: "Ik zag net een filmpje van een Iraanse die tig keer was gearresteerd door de moraalpolitie in de Islamitische Republiek Iran en niet mag voetballen omdat ze een VROUW is."

Doe ff normaal joh dramaqueen. Ik zag net een filmpje van een Iraanse die tig keer was gearresteerd door de moraalpolitie in de Islamitische Republiek Iran en niet mag voetballen omdat ze een VROUW is. Maar de islam vind jij dan weer niet erg toch? @suzanne_GL

Suzanne Kröger 💚
Suzanne Kröger 💚
@suzanne_GL

Ons krijgen ze niet meer klein. Houden ze niet meer stil. Hoe heftig het soms ook is als vrouw in de politiek. Wij maken ons kwaad voor respect en gelijkwaardigheid. #getangry #internationalevrouwendag

2.4K
Reply
Natúúrlijk volgde er een reactie van Kröger waarbij ze de PVV weer allerlei zaken in de schoenen schuift en waardoor het al weer snel uitloopt op een non-discussie. “Opkomen voor vrouwenrechten is geen cherry picking.” Oké Suzanne! Daar komt dan ook nog eens de nietszeggende Trouw-columnist Emine Uğur overheen, die met wat domme vergelijkingen kwam over de ouderenzorg: Whataboutism.
Het is toch heerlijk om een mondige, sterke vrouw als Agema in ons midden te hebben? Een sterke vrouw die aantoont prima haar mannetje te staan; de PVV heeft wel meer van dit soort vrouwen die je nooit zult horen klagen over ongelijkheid, onvrijheden of andere gekkigheid. Links kruipt continu in de slachtofferrol, klaagt en wijst enkel en alleen maar met hun moralistische vinger naar de zogenaamde ongelijkheid tussen – in dit geval – mannen en vrouwen.
Zeg ja tegen supervers, overheerlijk en betaalbaar eten met de Allround Box van EerlijkEten! In samenwerking met DDS en toegewijde Nederlandse boeren brengen Thierry Baudet en Gideon van Meijeren jou het beste van de natuur direct aan je deur. Van knapperige groenten tot sappig vlees, verse vis en perfecte aardappelen - proef de puurheid in elke hap. Kies vandaag nog voor de EerlijkEten Allround Box en ervaar de ongeëvenaarde smaak van versheid. Bestel via onze link en steun DDS met je aankoop. Ga voor eerlijk, kies voor EerlijkEten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten