beertema 1

PVV'er Harm Beertema roept partijkiezers op om FNV-lidmaatschap op te zeggen: "Rode sjaaltjes-fossiel"

Politiekapr 08 2022, 12:07
Het gaat bepaald niet goed met vakbond FNV Bondgenoten. Want hoewel de vakbond nog steeds met het kabinet mag praten alsof het alle werkenden representeert is feitelijk de grootst mogelijke onzin. Er is namelijk een echte leegloop bij de FNV. PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema is daar blij mee - maar vindt dat er nog een schepje bovenop gedaan kan worden door de mensen die zijn partij steunen.
Volgens De Telegraaf is het één en al kommer en kwel bij FNV, de grootste vakbond van ons land. De interne verhoudingen zijn totaal verziekt, er is grote weerstand tegen het nieuwe pensioenakkoord en - oh ja - leden lopen ook nog eens massaal weg. Een hoop mensen vinden namelijk - niet schrikken - dat de FNV hen helemaal niet meer vertegenwoordigt. Het is een bureaucratisch conglomeraat geworden van asgrauwe halve-ambtenaren. Met de bescherming van arbeiders heeft het allemaal niets meer te maken.

PVV'er Harm Beertema: 'Zeg je lidmaatschap op!'

Voor sommige mensen is dit allemaal vreselijk nieuws. Maar niet volgens Harm Beertema. Het Tweede Kamerlid voor de PVV vindt het namelijk príma. Sterker nog, hij roept PVV-kiezers, die nog steeds lid zijn van FNV, op om hun lidmaatschap alsnog op te zeggen.
"Omgangsvormen moeten beter in FNV," schrijft hij over enkele gedachten van FNV'ers over wat er intern allemaal aan schort, "niet meer op de persoon spelen. Zélf vindt FNV elke PVV-stemmer een racist en fascist. Die wordt buitengesloten."
"Dus," gaat hij verder, "mocht je als PVV'er nog lid zijn van dit rode sjaaltjes-fossiel, opzeggen kan hier." Vervolgens linkt hij naar een pagina waar mensen snel en gemakkelijk hun lidmaatschap kunnen beëindigen.
https://twitter.com/harmbeertema/status/1512330468825436160
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo, die kan de FNV in zijn zakje steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten