Richard de Mos: "Het kabinet had ook kunnen zeggen: 'Het speelkwartier van clowntje Popov is voorbij', we gaan nu weer naar de inhoud."

Richard de Mos: "Het kabinet had ook kunnen zeggen: 'Het speelkwartier van clowntje Popov is voorbij', we gaan nu weer naar de inhoud."

Richard de Mos. Bron: Screenshot Echte Jan Podcast.

Iedereen heeft een mening over het toneelstuk van Vak K. Het weglopen was pure minachting voor de volksvertegenwoordiging. Fractievoorzitter van Hart voor Den Haag Richard de Mos heeft er ook zijn mening over en deze deelde hij in het radioprogramma Spuigasten van Den Haag FM.

Richard de Mos was samen met Hans Biesheuvel van Ondernemend NL afgelopen zaterdag te gast bij het Haagse politieke radioprogramma Spuigasten. Ook daar werd natuurlijk de vraag gesteld wat zij vonden van het weglopen van het kabinet tijdens de speech van Thierry Baudet. Hans Biesheuvel vond de speech van Baudet belachelijk. Nederland schiet niets met dit verhaal op. Het moet gaan over de crisis, Baudet moet dan niet met zo'n raar verhaal komen over het werven van spionnen op de universiteit van Oxford. Richard de Mos is het met Biesheuvel eens maar vindt wel dat het kabinet anders had moeten reageren.

Richard de Mos; ''Het weglopen van het kabinet is een schoffering van de Kamer. Het betoog van Baudet ging nergens over. Het kabinet had ook kunnen zeggen: 'Het speelkwartier van clowntje Popov is voorbij', we gaan nu weer naar de inhoud. Ik vind het heel kwalijk dat het kabinet het betoog van Baudet gebruikt als stok om mee te slaan. Het ging niet meer over de miljoenennota maar over Baudet. De inbrengen van Wilders, Marijnissen, Omtzigt en Van Haga waren goede inbrengen die gingen in op de inhoud. Die gingen over de zorgen van Nederland. Het kabinet misbruikt de malle inbreng van Baudet om op te stappen.''

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het kabinet heeft Thierry Baudet misbruikt als bliksemafleider en het was natuurlijk ook heerlijk om zich zo in de slachtofferrol te wentelen. Wat mij weer opvalt dat ook de Mos niet goed geluisterd heeft waar de speech van Baudet daadwerkelijk over ging. De speech van Baudet was wel inhoudelijk. De problemen waar we nu inzitten horen bij the great reset en build back better. Helaas blijven veel mensen het World Economic Forum maar als een simpel praatclubje zien terwijl dit niet zo is. Deze organisatie heeft al samenwerkingsovereenkomsten gesloten met de EU en de VN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties