screenshot 2023 07 15 at 134231

Rob Jetten trekt nu al de homohaatkaart: "Het is onbeschrijfelijk!"

Politiekjul 15 2023, 13:47
Rob Jetten wil lijsttrekker worden van D66. De charismaloze natte dweil denkt namelijk totaal onterecht dat hij zijn partij naar grote hoogten kan stuwen en weer kabinetsdeelname kan afdwingen. Maar, zegt hij, hij loopt wel tegen een muur aan. Nederlanders blijken namelijk extreem homofoob te zijn!
Nederland was één van de eerste landen in de wereld waar homoseksualiteit gelegaliseerd werd, waar homo's later een geregistreerd partnerschap mochten aangaan, daarna mochten huwen en zelfs kinderen mochten en mogen adopteren. Nederland staat bol van de homo in de media, de politiek, en het bedrijfsleven.
Maar volgens Robje Jetten zijn Nederlanders feitelijk vieze vuile homohaters. Dat beweerde hij gisteravond bij Op1. Want, zei hij, sinds hij zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap heeft bekendgemaakt is het eigenlijk gewoon "onbeschrijflijk" wat op hem af is gekomen. Vanwege zijn seksualiteit.
Natuurlijk trappen buiten de Hilversumse media maar bar weinig mensen hierin. Hoogleraar Paul Cliteur vat het treffend samen door te stellen dat Jetten feitelijk kritiek op hem en zijn partij automatisch afdoet als homohaat. Lekker makkelijk.

Zelfs voordat hij serieus begonnen is als lijsttrekker bagatelliseert Jetten de kritiek op het D66-beleid al als homo-haat. Dat belooft nog wat.

Op1
Op1
@op1npo

Toen @RobJetten bekend maakte dat hij de nieuwe lijsttrekker van D66 wil worden, kreeg hij helaas te maken met veel haat. “Het is onbeschrijfelijk hoeveel homohaat er over je wordt uitgestort.” #Op1 #MAX

389
Reply
Het is typerend voor de campagnestrategie van D66. Steeds weer trekt de partij de slachtofferkaart én worden Nederlanders weggezet als de grootste haters op aarde. En dat is gek. Want veel toleranter dan Nederlanders worden ze niet gemaakt in de wereld.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Overigens kan Jetten op Twitter ook de optie uitzetten dat iedereen kan reageren op zijn tweets, dan is hij er ook vanaf. Maar dat wil hij niet, want dan kan hij niet meer slachtoffertje spelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten