Roland Kahn wijst zoon Sylvana Simons (BIJ1) aan als dader van gewelddadige overval op zijn woning

Roland Kahn wijst zoon Sylvana Simons (BIJ1) aan als dader van gewelddadige overval op zijn woning

Succesvol zakenman en tevens ex-partner van Sylvana Simons (BIJ1) Roland Kahn doet een aantal bijzondere uitspraken in een onthullend interview met weekblad Story. De zoon van Simons zou hem hebben overvallen.

De ondernemer heeft in het verleden een relatie gehad met Sylvana Simons, waarvan Kahn zegt blij te zijn dat die periode voorbij is. In het boek wat Roland Kahn een tijd terug heeft geschreven is te lezen dat de relatie met de BIJ1-voorvrouw in 2012 een dieptepunt bereikte. Zo zouden ze om de haverklap ruzie maken en Simons had er een handje van om manipulatieve berichten naar Kahn te sturen wanneer hij bijvoorbeeld zonder Sylvana Simons uit ging. “Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu." Aldus Kahn.

In het interview met weekblad Story doet de zakenman een aantal bijzondere onthullingen. Zo beschuldigd Kahn de zoon van Simons ervan een overval op hem te hebben gepleegd. Kahn geeft in het interview met het roddelblad aan dat hij in zijn eigen woning is overvallen door verschillende personen. Zo is te lezen hoe de gewelddadige overval er volgens de zakenman aan toeging. "De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt."

Ondanks dat de daders nooit gevonden zijn weet Roland Kahn zeker dat de overval gepleegd is door de zoon van Sylvana Simons. "Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was" zegt Kahn in het interview met weekblad Story. Bij een van de overvallers zou Kahn een brandwond hebben gezien. De zoon van Simons heeft als kind een brandwond opgelopen.

BIJ1-voorvrouw Sylvana Simons heeft volgens Story geen reactie gegeven op het verhaal van Kahn.

Lees meer over:
Sylvana Simons

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties