Rutte bezoekt het door oorlog verscheurd Oekraïne en gaat op de thee bij Zelenski

Rutte bezoekt het door oorlog verscheurd Oekraïne en gaat op de thee bij Zelenski

In een steunbetuiging aan Oekraïne gebruikt Mark Rutte een nazi-saluut. Bron: Mark Rutte/Twitter.

Onze lachende premier bezoekt vandaag Oekraïne. In dit verrassingsbezoek bezoekt Mark Rutte s'ochtends de verwoeste steden Borodyanka, Irpin en Boetsja. En gaat hij in de middag langs bij Zelenski.

Veel globalistische partijen in de Tweede Kamer zullen erg blij zijn dat Mark Rutte vandaag Oekraïne bezoekt per trein. Met de trein geeft Rutte natuurlijk het goede voorbeeld. De trein is het meest duurzaamste vervoersmiddel voor de groene klimaatkerk. Alleen hebben wij hier een kleine kanttekening bij hoe kan Rutte door Oekraïne per trein reizen als wij van de mainstream media moeten geloven dat heel Oekraïne in puin ligt. De Russen hadden toch alles vernietigd?

Vanmorgen heeft onze premier de Oekraïense plaatsen Borodyanka, Irpin en Boetsja bezocht. De woordvoerder van Rutte laat aan de Telegraaf weten dat Rutte zeer onder de indruk is van de verwoestingen. Vanmiddag bezoek minister-president Rutte (VVD) Volodomir Zelenski en de Oekraïense premier Denys Sjmyhal in Kiev. Hoeveel miljoenen Nederlands belastinggeld gaat Rutte dit keer weg geven aan Zelenski? Nederland heeft tot nu toe voor ruim 172 miljoen euro aan wapens aan Oekraïne geleverd.

Onze premier gaat niet uit barmhartigheid naar Oekraïne. Het is puur om internationaal te deugen. En het zal zijn kansen om secretaris-generaal van de NAVO kunnen te worden vergroten. De leiders van Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Italië, leden van de Europese Commissie en een flink aantal ministers zijn ook langs geweest. Ze denken hiermee Poetin te raken. Poetin lacht om deze westerse pacifisten diplomatie. Het bewijst voor hem alleen maar dat Europeanen een grote bek hebben aan tafel bij Zelenski maar verder geen vuile handen willen maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties