8806847018 e0b4a6e3ae c

Corruptie viert hoogtij in Nederland: oud-ambtenaar vervalste paspoort voor Taghi

Politiekjul 11 2022, 12:57
Tijdens de regiezitting van het Marengoproces kwam naar voren dat een oud-ambtenaar van de gemeente Den Haag een vervalst paspoort voor Taghi heeft geregeld. Dit kan natuurlijk niet door de beugel tijd dat Hart voor Den Haag hier Raadsvragen over gaat stellen in de gemeenteraad van Den Haag. Het Haagse college van B&W heeft iets uit te leggen. De oppositie in de Tweede Kamer moet ook in beweging komen door Kamervragen te stellen. coruptie
Het vervalsen van paspoorten was voor de verdachte van D. een lucratieve business. Ze kreeg per vervalst paspoort € 1000,-. Zij heeft in de periode van mei 2009 en oktober 2014 twintig paspoorten voor N. vervalst. N. heeft één vervalst paspoort geregeld voor Taghi. Zo kon Taghi als gezocht misdadiger onbelemmerd reizen. Deze zaak kwam twee jaar geleden aan het licht.
Het kan heel goed zijn dat er binnenkort meer duistere zaken aan het licht komen over het vervalsen van paspoorten. De D66 staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering) heeft afgelopen vrijdag aan de Tweede Kamer bericht dat er structurele problemen zijn met de manier, waarop in Nederland paspoorten uitgegeven worden met fouten en fraude tot gevolg. De Telegraaf meldt dat er al tientallen voorbeelden bekend zijn van officiële paspoorten met vervalste gegevens erin, aangemaakt door corrupte ambtenaren. Ze maken bijvoorbeeld een paspoort met een valse naam erin, of een vervalste foto.
Onder Mark Rutte is Nederland veranderd van een goed georganiseerde democratie naar een bananenmonarchie. Dit is geheel op het conto te schrijven van premier Rutte en zijn VVD. Dit is weer een perfect voorbeeld hoe het partijkartel ons land laat verloederen.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten