640px Gemeenteverkiezingsdebat Den Haag 2018 6

Schandelijk! Richard de Mos is de grootste in Den Haag maar mag NIET meeregeren

Politiekapr 13 2022, 10:24
Het is te triest voor woorden - en eigenlijk gewoon ongelooflijk - maar Richard de Mos en zijn partij Hart voor Den Haag mogen geen deel uitmaken van de nieuwe regeringscoalitie in de Hofstad. Het partijkartel wil geen zaken met hem doen, want meneer is natuurlijk zogenaamd te 'populistisch.'
Richard de Mos en zijn Hart voor Den Haag (of Groep De Mos) mogen niet deel uitmaken van een nieuwe coalitie in de Hofstad. Dit terwijl ze bij de meest recente gemeenteraadsverkiezingen met gemak de grootste van de stad werden.
De Mos is natuurlijk "diep teleurgesteld" in de afloop van de gesprekken. Zeker ook omdat D66 - als tweede partij zijnde - nú een formatiepoging mag doen; een poging die natuurlijk gaat lukken en resulteert in macht voor het partijkartel.
"Laat de partijen die obstructie hebben gepleegd en die geen enkel recht willen doen aan de Haagse verkiezingsuitslag dit maar eens uitleggen," aldus De Mos.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het zegt alles over de ranzige handel en wandel van de Nederlandse politiek. De Mos wordt (volkomen belachelijk) beschuldigd van "corruptie" of iets dergelijks, maar als er iets en iemand corrupt is in ons land, dan is het 't partijkartel. Deze mensen gaan niet alleen over lijken om aan de macht te blijven, maar ook over het lijk van de democratie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten