9157128377 37155ddbee c

SP-Kamerlid Alkaya verbaasd: 'Conferentie over digitale euro, geen parlementariërs welkom, wel koningin Maxima'

Politieknov 09 2022, 15:00
Op 7 november vond er een belangrijke conferentie plaats in Brussel over de invoering van 'de digitale euro.' SP-Tweede Kamerlid Mahir Alkaya is kritisch over dat hele project, en ook de conferentie zint hem niet. Het is hem namelijk opgevallen dat volksvertegenwoordigers niet welkom waren. Wie dan wel? De ECB, ongekozen eurocommissarisen, multinationals... en koningin Maxima.
Zogenaamde complotwappies waarschuwen al jaren voor een gewenst project van de globalistische elites: het invoeren van digitaal geld. Nou, dat idee wordt inderdaad druk uitgewerkt. De digitale euro komt eraan. Niet omdat wij dat zo graag willen, maar omdat de elites het zo ontzettend handig vinden. Niet zo gek, want met een digitale euro kunnen ze letterlijk ons hele financiële leven beheersen.
SP-Tweede Kamerlid Mahir Alkaya is hier al jaren mee bezig en voor aan het waarschuwen. Want hij begrijpt dat dit hele systeem belachelijk is - en zelfs gevaarlijk.
Maar wat hem opvalt bij de digitale euro is dat er nu een belangrijke conferentie over gehouden is... en dat daar geen volksvertegenwoordigers uit lidstaten bij welkom waren. Wie dan wel?
Nou, zegt Alkaya: Koningin Maxima, de Europese Centrale Bank (ECB), ongekozen Eurocommissarissen én multinationals.
Alkaya is voor de Tweede Kamer rapporteur over de digitale euro, maar kreeg dus geen uitnodiging voor de conferentie. Dat vindt hij raar - wat het natuurlijk ook is.
Gelukkig mocht Alkaya wel langskomen bij Radio 1. Daar
Dit is natuurlijk echt enorm merkwaardig. Een SP-Kamerlid die zogenaamd "rapporteur" is mag er niet bij zijn. Maar 'koningin' Maxima - die door niemand gekozen is - wél. Zij mag hierover meepraten en meebeslissen. Want als WEF-dame is ze blijkbaar ver boven ons gesteld - en zelfs boven onze volksvertegenwoordigers.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De digitale euro is eigenlijk de EU's versie van cryptomunten - met dit verschil dat ze wél gecentraliseerd zijn én dat ze de staat ongekend macht geven. Digitale euro's kunnen namelijk zo ingesteld worden dat ze alleen voor bepaalde producten of diensten gebruikt kunnen worden, het kan mensen zomaar onmogelijk gemaakt worden om over het eigen geld te beschikken, en de stromingen kunnen natuurlijk 100 procent in de gaten gehouden worden. Niets ontgaat meer aan de bemoeienissen van de staat... en de geldstromen kunnen gewoon stopgezet worden als de staat vindt dat een burger zich niet lief genoeg gedraagt.
Misschien is dat wel waarom volksvertegenwoordigers niet welkom waren bij de conferentie. De digitale euro is immers totaal ondemocratisch van aard. Waarom zou je daar parlementariërs bij betrekken? Dat is volstrekt belachelijk. Een koningin, daarentegen, tja, die is natuurlijk net zo democratisch als digitaal geld... wat wil zeggen: helemaal niet. Dus die mag er wél bij zijn. Graag zelfs.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten