shutterstock 1507737230

-Michel Mulder- 'De digitale Ice Queen'

Opinieokt 20 2022, 10:25
Wie herinnert zich niet de traan die - toen nog onschuldig ogende - Maxima liet lopen tijdens haar bruiloft, toen zij de klanken van de Bandoneon van Carel Kraayenhof hoorde?
We mogen zo langzamerhand constateren dat de warme tranen inmiddels verruilt zijn voor ijsblokken, stromend uit het grimmige gelaat van onze digitale ice queen.
Maxima - die de titel van Koningin misschien wel onterecht heeft gekregen - heeft sinds haar opwaardering van prinses naar koningin haar (v)echtgenoot ruimschoots overvleugeld met haar dadendrang, en geeft daarmee blijk dat zij lak heeft aan de rolverdeling binnen onze monarchie.
Waar Willem-Alexander vooral bekendheid geniet door hilarisch ongelukkige uitspraken als 'niet normaal maken wat niet normaal is' en 'fake news' en de aanschaf van een speedboot van 2 miljoen, daar wordt Maxima meer en meer het WEF-uithangbord voor de digitalisering van ons geld, ons leven en onze menselijkheid.
Er wordt het Nederlandse volk altijd voorgehouden dat de rol van ons Koningshuis slechts een ceremoniële is, en dat zij zich verre van politiek en andersoort wereldse zaken moeten houden - m.a.w daar geen mening over mogen geven - maar Maxima schijnt daar toch echt Oost-Argentijns doof voor te zijn.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Zitten wij als Nederlands volk te wachten op een Koningshuis dat ons met het jaar steeds meer geld kost, en waarvan de vrouwe des huizes bovendien ons een digitaal 'concentratiekamp' in wil dirigeren, omdat haar WEF-secondanten dit als de ideale wereld zien?
Misschien wordt het een keer tijd om de rol, en het bestaansrecht, van ons Koningshuis eens écht op de kaart te zetten middels een raadgevend referendum, om daarmee inzage te krijgen hoe het Nederlandse volk tegen de digitale agenda van Maxima aankijkt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten