dh 00115

Thierry Baudet (FVD) wijst op falend beleid VVD: "Ze komen niet verder dan stoer doen op het internationale toneel!"

Politiekmrt 14 2023, 18:00
In aanloop naar de provinciale Statenverkiezingen van morgen was FVD-leider Thierry Baudet eerder vanmiddag te gast bij het Ongehoord Nederland programma Ongehoord Nieuws.
Thierry Baudet verwacht dat FVD fantastisch gaat scoren. “Als iedereen die ons support ook daadwerkelijk gaat stemmen, dan gaan we het fantastisch doen. Maar dan moeten onze supporters ook wel écht gaan stemmen en niet denken: andere gaan wel stemmen. Iedereen moet dus ook echt naar die stembus toe gaan.” Aldus Baudet.
Daarnaast maakt de FVD-leider een punt over het feit dat het westen bezig is om overal maar oorlogen te beginnen zoals bijvoorbeeld in het Midden-Oosten, ze willen volgens Baudet daar de boel ontzettend destabiliseren. “Nu ook weer in Oekraïne, we sturen wapens daar naar toe en gaan het allemaal opjutten en dan ben je vervolgens verbaast dat er mensen op de vlucht slaan?”
"Ik denk wat we moeten doen is begrijpen waar komt dit allemaal vandaan?” zegt Baudet. “Dit komt door de destabilisatiepolitiek van het westen in die regio’s, en natuurlijk: Nederland is een ontzettend druk land en we moeten het gezellig hebben met de mensen hier, er zijn genoeg problemen, mensen kunnen geen huis krijgen: iedereen ziet dat!”
Baudet vindt dat we af moeten van de symboolpolitiek van de VVD. De partij onder leiding van Mark Rutte slaat vlak voor verkiezingen stoere taal uit als het gaat over het inperken van migratie. “Mensen moeten kijken naar de afgelopen 13 jaar, is het huidige beleid in Nederland opgekomen voor de mensen in Nederland. Hebben we een betaalbare energie rekening? Kunnen we een huis vinden?” Vraagt Baudet zich af. “Nee! Allemaal niet en dan maar een beetje op het internationale toneel stoer doen. Ik denk dat heel weinig mensen daar nog in trappen!” Aldus Baudet.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten