portraitfactorynl tweede kamer 76

Timmermans maakt zichzelf compleet belachelijk met kansloze Minions-opmerking: "Als dit het niveau is!"

Politiekmrt 20 , 16:00
PVV-leider Wilders">Geert Wilders botst met Frans Timmermans in het debat over het eindverslag van informateur Putters. De kansloze wijze van oppositievoeren bij de linkse partijen – met name PvdA/GL en ook VOLT-leider Laurens Dassen – is één grote gênante vertoning. Timmermans vergelijkt de PVV-fractie met Minions, wat uiteraard weer voor de nodige reacties heeft gezorgd.
Timmermans laat zich van zijn slechtste kant zien en bevestigt eveneens dat linkse mensen totaal geen humor hebben. De klimaatpaus noemt de PVV-fractie een stel Minions wat uiteraard bij Wilders voor de nodige hilariteit zorgt. "Als dit het niveau is van de interrupties van de toekomstig oppositieleider, wordt het nog makkelijk. Dit kan ik met twee vingers in mijn neus nog aan!" Daarnaast zint een bepaald antwoord van Wilders Timmermans niet wat uitmondt in een treurige vertoning. “Nou, rustig joh!”, sneert de GL/PvdA.
BBB-leider Caroline van der Plas laat via Twitter/X weten niet te spreken te zijn over de uitspraken van Timmermans. “Gekozen volksvertegenwoordigers van de PVV worden door de fractievoorzitter van GL/PvdA, de heer Timmermans, “Minions” genoemd. Het disrespect naar hen EN ruim 2 miljoen kiezers, die op de PVV stemden, is stuitend.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Maar niet alleen Timmermans zakt enorm door het ijs, ook Laurens Dassen doet een poging om Wilders onderuit te halen maar laat eveneens zien geen partij te zijn voor debater Wilders – die door de grote onzin die Dassen uitkraamt zijn lach niet kan inhouden en even wegloopt van de microfoon. Het toneelstukje wat deze figuren opvoeren is ronduit hilarisch te noemen, de frustratie, de machteloosheid en de wanhoop stralen ervan af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten