Screenshot 2021 09 07 at 205918

Video! Kijk hoe Gideon van Meijeren (FVD) het CDA ontmaskert als anti-boerenpartij

Politieksep 07 2021, 20:07
Vandaag zocht Gideon van Meijeren (FVD) de confrontatie op met het CDA. Het onderwerp? De onteigening van boeren. Het kabinet heeft wat dat betreft bijzonder onzalige plannen. En dus wilde Van Meijeren dat daar een debat over zou plaatsvinden. Maar toen hij dat debat aanvroeg bleek opeens dat het CDA - van oudsher de boerenpartij van Nederland - daar geen enkele behoefte aan had. Het CDA verraadt de oude achterban dus totaal.
"We hebben gisteren uit de media moeten vernemen dat dit kabinet - dit demissionaire kabinet, welteverstaan - in het geheim werkt aan communistische plannen om onze boeren te onteigenen," zei truth-teller Gideon van Meijeren over de walgelijke plannen van Rutte III.
"De Kamer moet daar een debat over voeren," ging hij vervolgens verder, "voordat er straks een regeerakkoord ligt en alles in achterkamertjes is besloten."
En toen kwamen de antwoorden van de andere partijen. Het meest opmerkelijke was het ongelooflijke verraad van het CDA. Ja, de SGP was voor, JA21 was voor, BoerBurgerBeweging was voor, de Groep Van Haga was voor... de PVV ook. Maar de zogenaamde "christendemocraten" geleid door politieke klungel Wopke Hoekstra niet. Die zagen er niets in. Want stel je voor dat je het opneemt voor de boeren die het zo ontzettend moeilijk hebben, en die zien dat ze nu gewoon keihard weggepest worden - en straks zelfs onteigend.
Het is eigenlijk natuurlijk ongelooflijk. Het CDA is van oudsher dé plattelandspartij. Boeren stemmen historisch ook fanatiek op die club. En hoe worden ze daar nu voor bedankt door Hoekstra en de zijnen? Op buitengewoon brute wijze. Het is gewoon grof om te zien.
Kijk zelf hoe het CDA de boeren voor eens en altijd verraadt:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1435261621950197761
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten