screen shot 2023 04 06 at 102911

VVD is de weg kwijt: Wilders roept de partij op de verantwoordelijkheid te nemen over immigratie en integratie

Politiekokt 16 2023, 20:00
Terwijl veel Nederlanders zich zorgen maken over de gestage stroom immigranten en de gevolgen voor de Nederlandse cultuur en welvaart, lijkt het erop dat de VVD er alles aan doet om deze zorgen te negeren. Sterker nog, de partij gaat zo ver dat ze een veroordeelde moslimterrorist, Soumaya Sahla, in hun Migratie en Integratie netwerk opnemen. Zo ver is de VVD dus gezonken.
Geert Wilders, de onverschrokken leider van de PVV, is er weer snel bij om deze schijnheilige houding van de VVD aan de kaak te stellen. "En in 1 week weer 1400 erbij," klaagt hij terecht. Dit is de harde realiteit die de VVD en haar volgelingen weigeren onder ogen te zien. Ondanks hun stoere praatjes over het beteugelen van immigratie, laat de partij iedereen binnen zonder een duidelijk plan voor integratie.
De vraag is: hoeveel langer kunnen we het ons veroorloven om de VVD serieus te nemen als het gaat om het beschermen van onze grenzen en cultuur? Wilders maakt een punt dat niet genegeerd kan worden: als de VVD werkelijk om Nederland gaf, zouden ze hun beloften nakomen en niet buigen voor politieke correctheid door dubieuze figuren in hun gelederen op te nemen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is duidelijk dat de VVD haar weg volledig kwijt is. Gelukkig hebben we politici als Geert Wilders die niet bang zijn om de waarheid te spreken en te vechten voor wat echt belangrijk is voor Nederland en zijn burgers. Het wordt tijd dat de VVD haar verantwoordelijkheid neemt of plaats maakt voor partijen die dat wel doe
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten