2022 01 19 21 06 52 meeting melenchon strasbourg 04

VVD-Kamerlid in TRANEN door Frankrijk: "Mélenchon wil uit NAVO en steunt Rusland!"

Politiekjul 08, 13:45
Tweede Kamerlid voor de VVD Silvio Erkens (wie kent hem niet) is vandaag buitengewoon depressief. Dit vanwege de verkiezingsuitslag in Frankrijk. Let wel, hij wilde natuurlijk niet dat RN zou winnen. Nee. Maar dat de linkse-radicalen van Mélenchon hebben gewonnen, dat vindt hij óók heel erg. Want Mélenchon steunt de globalistische agenda van de internationale elites niet.
Zoals wij vandaag berichtten is de verkiezingsuitslag in Frankrijk verrassend. We hadden allemaal gedacht dat RN van Marine Le Pen de grootste partij/groep in het Franse parlement zou worden. Maar dat is niet zo. Sterker nog, RN delft het onderspit tegen zowel de kartelliaanse centrumcoalitie van Macron als tegen de marxistische coalitie van Mélenchon. 
Omdat ze dachten dat Le Pen en haar RN zouden winnen zijn de media en politiek vandaag in Nederland een feestje aan het vieren. Radicaal-rechts is tegengehouden! Extreemrechts heeft verloren! Yay!
VVD-Tweede Kamerlid Silvio Erkens verbaast zich daarover (en terecht, trouwens). Want, laat hij weten op X, in veel opzichten is Mélenchon niet veel "beter" (vanuit het opzicht van de kartellianen) dan Le Pen. Sterker nog, hij lijkt verdacht veel op haar.
"Ik kan moeilijk begrijpen waarom vrij veel linkse politici in ons land juichen om de verkiezingsuitslag in Frankrijk," schrijft Erkens op X. "Winnaar Mélenchon wil uit de NAVO, steunde de Russische invasie van de Krim, en heeft een hekel aan de Europese Unie. En dat is alleen het topje van de ijsberg."

Ik kan moeilijk begrijpen waarom vrij veel linkse politici in ons land juichen om de verkiezingsuitslag in Frankrijk. Winnaar Mélenchon wil uit de NAVO, steunde de Russische invasie van de Krim, en heeft een hekel aan de Europese Unie. En dat is alleen het topje van de ijsberg.

1.7K
Reply
Hoewel Erkens natuurlijk een gevaarlijke NAVO-propagandist en oorloghitser is heeft hij wel degelijk gelijk over de standpunten van Mélenchon. Die man is echt een marxist van de oude populistische stempel: tegen de NAVO, vriendelijke over Rusland, anti-EU, anti-grote bedrijven die samen met de staat stiekem dealtjes sluiten... en trouwens ook nog eens kritisch over Israël (waar je Erkens op dit moment niet over hoort, maar wat ongetwijfeld ook meespeelt in zijn afschuw van Mélenchon).
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Als je er zo naar kijkt zijn het dus de populisten - de linkspopulisten én de rechtspopulisten - die het voor het zeggen hebben in Frankrijk. Sterker nog, de 'radicaal-rechtsen' van RN en Le Pen zijn mínder fel tegen de EU, tegen de NAVO, en voor Rusland dan het ultralinkse blok van Mélenchon.
Hilarisch, dus, dat de kartellianen feest vieren. De komende dagen en weken gaan ze ontdekken met wie ze te maken hebben... en wat de impact ervan is op het Franse beleid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten