michaelvdgalien a group of penguins are sitting at the beach dc33abf7 88d5 4edd 99a1 70312055b045 0

NOS wordt keihard uitgelachen door 'warmste maand ooit!'-idioterie: "Ja, en wij zijn gek!"

Mediajul 08, 12:15
Bij de NOS zijn ze zogenaamd helemaal in paniek. De afgelopen maand juni zou namelijk "de warmste juni ooit" zijn. Gewone Nederlanders worden helemaal gek van zoveel waanzin en lachen die NOS-klimaatgekken nu uit. Heel goed.
"Juni was warmste junimaand ooit gemeten," bericht de NOS ademloos. "De temperatuur op aarde was vorige maand 16,66 graden." Let wel, ze hebben het dus over op aarde. Niet over in Nederland. Want in Nederland was het allemaal niet om over naar huis te schrijven met het weer.
"De gemiddelde temperatuur in juni lag 1,5 graad hoger dan het juni-gemiddelde voor de jaren van 1850 tot 1900, de periode voor de opkomst van de wereldwijde massa-industrie," huilt de NOS daarop. "Voor klimaatdeskundigen is dat tijdvak een meetpunt om de stijging van de gemiddelde temperatuur op aarde onder de 1,5 graad te houden."
Nogal wiedes dat ze dat ijkpunt gebruiken. Dat was namelijk toen de kleine ijstijd eindigde. In 1850. Ze hebben het over de "moderne industrie," maar belangrijker is dat de ijstijd die duurde van de middeleeuwen tot 1850 toen eindigde. Op natuurlijke wijze. Het is dus totaal belachelijk wat de NOS roept - en wat die klimaat'deskundigen' roepen. Het is nogal wiedes dat het warmer wordt: we zijn nog steeds bezig om uit een ijstijd te komen!

Hilariteit

Geen wonder dus dat mensen op X zich kapot lachen. Tom Zwitser, bijvoorbeeld. De conservatief-katholieke uitgever vindt het extreem vermakelijk waar de NOS nu mee komt:
Annette Ransijn verbaast zich ook over de 'informatie' van de NOS, zeker omdat het in Nederland helemaal niet lekker warm was. "Ja, we zijn gek," schrijft ze. "Ik heb praktisch elke dag, in elk geval voor even, de verwarming aan gehad."
Een andere X-gebruiker citeert uit het boek 1984 door George Orwell. "The Party told you to reject the evidence of your eyes and ears. It was their final, most essential command," aldus het citaat. Dat is natuurlijk precies wat er hier gaande is.
Stefan Langeveld heeft even gekeken naar het weer in Nederland. "Met een gemiddelde temperatuur van 15,8 °C tegen normaal 16,2 °C was juni vrij koel," citeert hij het KNMI. Volgens vraagt hij zich af hoe relevant het gemiddelde van de hele wereld is.
"De verzengende hitte van zo'n 16 tot 20 graden gemiddeld werd slecht af en toe verlicht door verkwikkende dagelijkse stortbuien," schrijft Joost Peeters sarcastisch. Daar kunnen heel veel mensen zich in herkennen, natuurlijk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten