nosgebouw hilversum 2021

Bizar! NOS beschermt islamistische TERRORIST, zet SLACHTOFFER weg als vuile NAZI

Terrorismemei 31, 19:00
Het is niet te geloven, maar de NOS heeft op een wel heel merkwaardige manier bericht over de schokkende aanval van een terroristische islamistische-extremist op de conservatieve/islamkritische Duitse activist en politicus Michael Stürzenberger. Heerlijk om te zien hoe de NOS rolt, he? Bizar.
Zoals wij eerder vandaag berichtten werd Stürzenberger op bijzonder walgelijke wijze aangevallen door wat overduidelijk een radicaal-islamistische terrorist is. Het was vreselijk om te zien wat er gebeurde. Hij werd echt keihard in zijn nek gestoken (lijkt het). Dat gold ook voor andere aanwezigen, waaronder een politieagent die de activist probeerde te redden. 
Maar vervolgens gebeurde er iets heel merkwaardigs bij de NOS. Want hoewel het vanaf minuut 1 duidelijk was dat de aanvaller een islamistische terrorist was is dit hoe de NOS er initieel over berichtte en Twitterde:
"Mesaanval op extreemrechtse activist in Mannheim."
That's it. En vervolgens een tweet naar de website van de NOS waar mensen het hele artikel dan kunnen lezen over deze terreuraanval.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Dit, mensen, is de ware aard van de NOS. Deze geschifte publieke omroep vergoelijkt islamistisch terroristisch door termen als "mesaanval" te gebruiken en de ideologie van de aanvaller helemaal weg te laten, terwijl het slachtoffer heel snel even geframed wordt als een neonazi. Want ja, dat is wat "extreemrechts" natuurlijk betekent. Nazi. Of, op zijn best, neo-Nazi
De dader is een onbekende, gewoon 'iemand' met een mes. Maar het slachtoffer, tja, daar kunnen we natuurlijk wel details over geven. Details die mensen heel snel even duidelijk maken dat hij heel erg fout is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten