screen shot 2024 05 31 at 161625

Terreur! Radicale islamist steekt in op Duitse politicus-islamcriticus

Terrorismemei 31, 15:30
Het was vreselijk om te zien wat er vandaag gebeurde in Duitsland. De conservatieve politicus en islamcriticus Michael Sturtzenberger is daar namelijk op bijzonder brute wijze neergestoken door een radicaal-islamistische kansenparel, die daarna ook nog even een paar anderen te lijf ging. Gelukkig kon de terrorist zelf doodgeschoten worden.
Sturtzenberger was vandaag aan het spreken/demonstreren vanwege de aankomende Europese verkiezingen. Hij staat bekend als een fanatieke criticus van massa-immigratie in het algemeen en van de radicale Islam in het algemeen. Dat nieuwe nummer dat viraal is gegaan in Duitsland, Auslander Raus of zoiets, zo door hem geschreven kunnen zijn, zullen we maar zeggen.
Vandaag werd voor hem en zijn aanhangers bewezen dat hij al die jaren gelijk heeft gehad. Hij werd namelijk op brute wijze neergestoken door een radicale islamist. Vervolgens stak die haatbaard ook nog even in op een politieagent die Sturtzenberger probeerde te helpen én op anderen.
Waar je heel vaak ziet in het Westen dat terroristische aanvallers vrijspel krijgen om hun terreur te plegen was dat hier niet het geval. Alle slachtoffers én ook flink wat omstanders vochten terug. Dit resulteerde erin dat de dader - een smerige kansenparel-terrorist - kon worden uitgeschakeld. Kijk maar:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ongelooflijk, natuurlijk. Je ziet de Kansenparel - en dat het een Kansenparel is staat buiten kijf - echt op de meest grove manier te werk gaat. Hij probeerde heel duidelijk zoveel mogelijk slachtoffers te maken, maar bovenal Sturtzenberger. Want die zegt dingen over de Islam waar de aanvaller niet blij mee is. En om te bewijzen hoe verkeerd Sturtzenberger het allemaal ziet doet hij... precies waar Sturtzenberger voor waarschuwt. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Godzijdank kon deze mongool uitgeschakeld worden. Dat gebeurde door de politie, die in grote getallen aanwezig waren bij de actie van Sturtzenberger. Wat het overigens nog gekker maakte dat een aantal mensen kon worden neergestoken, maar soit. Dat moeten we ze maar vergeven, zeker als je in aanmerking neemt dat de eerste politieagent die ingreep zélf in zijn keel werd gestoken door de terrorist.
Auslander Raus? Me dunkt dat steeds meer Duitsers dat nu gaan roepen. Gefeliciteerd alvast, AfD, met jullie verkiezingsoverwinning!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten