WhatsApp Image 2022 07 04 at 12420 PM 3

Walgelijke NRC propagandisten: 'Boerenprotesten zijn een brandje dat nauwelijks aandacht trekt'

Politiekjul 16 2022, 9:00
Als je wilt weten hoe vies de media in Nederland zijn, en hoe walgelijk ze in bed liggen met het partijkartel, hoef je alleen maar te kijken naar hoe ze de boerenprotesten verslaan. Of beter gezegd: helemaal niet. En NRC Handelsblad is daar héél eerlijk en open over.
Hier in Drenthe hangen de dorpen vol met omgekeerde vlaggen om uit te stralen dat Nederland diep, diep in de problemen zit. Overal zie je borden staan van en voor boeren. Er staan zelfs teksten als "HELP!" op, wat natuurlijk ongekend emotioneel is. Dit is geen "steun ons" verzoek meer. Het is een oproep van mensen die de wanhoop nabij zijn.
Als je dan rondrijdt zie je mensen met boerenzakdoeken om de hals, op het hoofd, en/of aan de auto. De steun voor de boeren is ongekend in de hele provincie. In Friesland, Groningen, Overijssel en Gelderland zie je precies hetzelfde.
Maar NRC Handelsblad weet te melden dat 'de brand' van de boerenprotesten in ons land nauwelijks aandacht trekt. Want het stelt volgens die krant eigenlijk maar heel weinig voor. Sterker nog, de aandacht ervoor in het buitenland is volgens NRC groter dan bij ons:
Wat een ongelooflijk vies volk is dit zeg. Het krijgt in de media nauwelijks aandacht omdat diezelfde media in bed liggen met de staat. Samen hebben ze besloten om het zoveel mogelijk stil te zwijgen in de hoop dat ze zo weg kunnen komen met hun wanbeleid en de boeren het gevoel kunnen geven dat ze alleen staan.
Maar in de provincie is het heel duidelijk dat de acties heel veel aandacht krijgen. Niet van de NSB-media, natuurlijk, maar wel van gewone mensen. Van burgers. Van dorpelingen. Van mensen die nog een hechte band hebben met elkaar en hun omgeving.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De enige plek waar dat niet of minder het geval is? De Randstad. En dat is duidelijk het enige publiek waar de propagandamedia zich nog druk om maken. De rest van het land kan ze gestolen worden. Dat moet kapotgemaakt worden. Vernietigd. Aan de bedelstaf worden gebracht. De boeren weg, en daarna de dorpen, die moeten maar opgenomen in zogenaamde 'groeikernen,' wat uiteindelijk alleen nog maar een paar grote steden zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten