frans timmermans

Thierry Baudet fileert klimaatpaus Frans Timmermans: 'De overtreffende trap van hersenspoeling'

Politiekjul 16 2022, 10:30
De totaal doorgedraaide Frans Timmermans heeft een nieuw plannetje bedacht voor de mensheid: er moet een jaarlijks herdenkingsdag komen voor niet-bestaande klimaatslachtoffers. Dit om de klimaatreligie nog beter vorm te geven, inclusief haar eigen 'heiligen.' Thierry Baudet vindt hier volkomen terecht het zijne van.
Frans Timmermans is zo geschift, een normaal mens kan zich niet eens bijna indenken hoe zo'n man denkt. Deze gek wil namelijk een Europese herdenkingsdag voor wat hij klimaatslachtoffers noemt. Dat zouden dan mensen zijn die gestorven zijn door de gevolgen van 'klimaatverandering.'
Totaal geschift natuurlijk, maar we hadden dit moeten verwachten. Het pas immers 100% in het plan van de klimaatzotten om 'het klimaat' te verheffen tot nieuwe wereldreligie.
Thierry Baudets reactie op het idiote voorstel is dan ook helemaal gepast. Hij noemt het "de overtreffende trap van hersenspoeling."
Dat is het precies. Het is hersenspoeling. En dat is geen ongelukje. Als je een heel nieuwe religie wilt creëren en die wilt opleggen aan de mensheid dan moet je mensen hersenspelen. En je moet dat ook nog eens op ongekend grote schaal doen. Inclusief moderne heksenverbrandingen.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Ironisch genoeg is dit ook precies waarom het hele partijkartel - de hele elite - er alles aan doet om het christendom te verzwakken. Als ze Europeanen en dus Nederlanders in klimaatgelovigen willen veranderen moeten ze het oude Europese geloof wegvagen. Dát is waarom het christendom op elke mogelijke manier wordt tegengewerkt, belachelijk wordt gemaakt, en zelfs beledigd wordt. Het christendom moet kapot om mensen vervolgens te veranderen in moderne natuuraanbidders - maar dan wel natuuraanbidders die hun geloof baseren op het klimaatevangelie, en niet op de oude opvattingen over een sterke natuur die alles te boven komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten