portraitfactorynl tweede kamer 80

Walgelijke Rob Jetten gaat WEER los op Wilders: "Hij is anti-Nederlands"

Politiekapr 08, 16:00
De meest ranzige politicus van Nederland? Jesse Klaver. Hoogstwaarschijnlijk. Hij wordt gevolgd door Jan Paternotte van D66. Maar een ander 'topper' in dat lijstje is Rob Jetten. Die walgelijke vent heeft opeens de aanval ingezet op Geert Wilders.
Jetten is op totaal onacceptabele wijze achter Wilders aan het aangaan. Hij verzint namelijk opeens een totaal verstoord patriottisme. Een patriottisme dat betekent: voor massa-immigratie zijn én voor de uitlevering van onze soevereiniteit aan Brussel.
"Wilders wil weer met de sloopkogel door onze eigen club. On-Nederlands en anti-Nederlands," schrijft Jetten op X. "Wil je de grenzen beschermen? Zet Europa op één. Wil je meer geld en betere banen? Zet Europa op één. Wil je schone lucht en mooie natuur? Zet Europa op één."
Zie hoe Jetten deze aanval inzet op Wilders op het moment dat de PVV-leider Nexit uit het verkiezingsprogram heeft gehaald. Is dat niet gek? Je zou denken dat Jetten daar blij mee is en iets positiever is over Wilders.
Maar het tegendeel is het geval.
Waarom toch?
Artikel gaat verder onder de Nieuwsbrief-oproep: word lid van onze Nieuwsbrief, gratis en voor niets, om CENSUUR van het KARTEL tegen te zijn. Ze willen ons ten koste van alles slopen. Maar als je lid wordt van onze gratis Nieuwsbrief kunnen we jou ALTIJD bereiken!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Simpel. Het partijkartel wil niet een gedeeltelijke overgave van 'populisten,' maar een witte vlag en vervolgens een vernederende vrede. Zeg maar, zoals de Fransen en Britten na de Eerste Wereldoorlog deden met Duitsland (wat in een afgrijselijk economisch lijden resulteerde, uiteindelijk in de opkomst van de nazi's, en dus in de Tweede Wereldoorlog, maar dat geheel terzijde).
Jetten en co. zijn beestachtig. Alles moet kapot. Vaderlandsliefde moet stuk. Patriottisme moet verdwijnen. Nederland moet omgevolkt worden... en Wilders mag pas echt meedoen als hij net zo knettergek wordt als de Klavers en Jettens van deze wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten