screen shot 2024 02 01 at 092800jpg

WAT?! NSC-Kamerlid Holman: 'Wij willen de 2030-stikstofdoelen halen'

Politiekfeb 01, 10:00
Het gaat helemaal de verkeerde kant op in de onderhandelingen. Geert Wilders heeft zich de afgelopen dagen negatief uitgelaten over de gesprekken, en nu zijn er NSC-Kamerleden die heel trots vertellen dat hun partij de knettergekke stikstofdoelen willen halen - voor 2030. Dat maakt een coalitie met de PVV onmogelijk, ja, maar ook een samenwerkingsverband met BBB. Wat een schande!
Je zou denken dat het CDA 2.0, wat NSC natuurlijk is, geleerd heeft van de fouten van de christendemocratische fopouders. Helaas is niets minder waar. Deze knettergekke WEF-light christendemocraten staan namelijk net zo in alle andere belangrijke beleidsonderwerpen als de oude moederpartij.
Hoe ik dat weet? Simpel. Dat zeggen ze zelf. Kijk maar naar deze idiote inbreng van NSC-Kamerlid Harm Holman in de Tweede Kamer. Meneertje koekepeertje laat namelijk trots weten dat hij en zijn partijgenoten de knettergekke stikstofdoelen steunen. En niet alleen dat, maar ze willen ook nog eens dat die doelen gerealiseerd worden voor 2030.

NSC is net zo erg, net zo ziek als de rest. Krijg de pest met je stikstofdoelen.

Auke van Eijsden
Auke van Eijsden
@AukevanEijsden

NSC-Kamerlid Harm Holman (van de partij die nu onderhandelt met onder meer PVV en BBB) over de stikstof- en natuurdoelen. ‘Wij willen de doelen in 2030 halen.’

691
Reply
Let wel, voor 2030 is de hardcore opstelling van D66 en GroenLinks-PvdA. Het is écht radicaal. Zelfs middenpartijen als de VVD staan open voor een langzamere implementatie van die achterlijke doelen, bijvoorbeeld 2035.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de stikstofgekte. Wij staan PAL achter onze boeren. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de stikstofagenda elke dag weer te bestrijden!
Maar niet NSC. Nee. NSC is knetterlinks. De partij is bereid om de boerensector compleet weg te vagen - want dat is het gevolg van implementatie van deze doelen, al helemaal als je 2030 als deadline gebruikt. Er is maar één manier om dat doel te halen: al die boeren dwingen op te houden met hun bedrijf, ze de vernieling in te helpen en/of ze het land uit te jagen.
Welkom bij NSC: het nieuwe CDA dat eigenlijk gewoon het oude CDA is. Is het niet ongelooflijk dat er ook nog mensen zijn die hier in trappen en denken dat NSC werkelijk een vernieuwende partij is?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten