portraitfactorynl raisa blommestijn 32

Raisa Blommestijn VERNIELT verraderlijk BBB: 'Pure landroof!'

Politiekjan 26, 20:00
Het is ongelooflijk, maar Zuid-Holland sluit niet langer uit dat boeren onteigend gaan worden. Zelfs de zogenaamde boerenpartij BBB stemt voor dit voorstel. Opiniemaker en Koningin van Rechts Nederland Raisa Blommestijn is WOEST.
" Vorig jaar legden GroenLinks-PvdA, BBB, VVD en CDA in hun coalitieakkoord vast dat er geen verplichte onteigening 'ten behoeve van stikstofreductie' plaatsvindt," bericht Omroep West. " Maar mogelijk gaat dit in de komende jaren wel gebeuren voor de realisatie van natuur, om in 2027 te kunnen voldoen aan de Zuid-Hollandse opgave voor het Natuurnetwerk Nederland (NNN)."
De Provinciale Staten willen dat een volledige schadeloosstelling wordt geboden aan zeventig boeren. Zij bezitten samen 300 hectare grond. Die grond is volgens Zuid-Holland "cruciaal" om te voldoen aan de achterlijke eisen van de NNN.
Je zou denken dat BBB hier natuurlijk niet mee akkoord kan gaan. Niets is minder waar. BBB-fractievoorzitter Hans Veentjer zegt dat het allemaal heel vervelend is, dat BBB het echt niet wil, maar het kan niet anders. "Wij willen de beste regeling voor onze boeren en daarvoor is dit besluit helaas nodig. De enige reden om nu voor te stemmen, is dat hiermee een ruimhartiger vergoeding mogelijk wordt voor de boeren die toch al wilden stoppen," aldus deze minkukel.

Blommestijn gaat LOS

De koningin van rechts Nederland - Raisa Blommestijn natuurlijk - pikt dit totaal niet. Op X haalt ze hard uit naar de partijen die dit willen doen:

Dit is totaal onacceptabel. Ordinaire landroof op basis van een niet bestaand “stikstofprobleem”. Laat het heel duidelijk zijn: denk niet, ik ben geen boer dus wat kan mij het schelen. Na de boeren bent u aan de buurt en mag u uw koophuis opgeven of gaan delen met asielzoekers.

Omroep West
Omroep West
@omroepwest

Zuid-Holland sluit onteigenen boeren toch niet uit, zelfs BBB stemt voor omroepwest.nl/nieuws/4801887…

1.6K
Reply
"Dit is totaal onacceptabel," schrijft Blommestijn. Daarop noemt ze het heel terecht "ordinaire landroof op basis van een niet bestaand stikstofprobleem."
Ze gaat verder: "Laat het heel duidelijk zijn. Denk niet, ik ben geen boer dus wat kan mij het schelen. Na de boeren bent u aan de buurt en mag u uw koophuis opgeven of gaan delen met asielzoekers."
En weet je wat nog frustrerender én gekker is? Al die boeren die zo actief waren in Nederland een jaar geleden laten het gewoon gebeuren. Ze hebben op BBB gestemd en denken daarmee "genoeg gedaan te hebben." Dit terwijl datzelfde BBB ze keihard verraadt.
Dommer dan Nederlandse boeren worden ze helaas niet gemaakt in de wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten