Westerse superioriteit van minister Helder te kijk gezet door WK gastland Qatar

Westerse superioriteit van minister Helder te kijk gezet door WK gastland Qatar

De arrogantie van de westerse wereld gaat alle perken te buiten. Nederland denkt als een soort missionaris het LHBTI geloof te moeten verspreiden in de Arabische wereld. Alleen denken de Qatarezen daar anders over en dat heeft minister Helder (VVD) van sport ondervonden.

De Qatarezen hebben minister Conny Helder voor paal gezet door opzichtig een pro-Palestijnse armband te dragen. Ja minister Helder in Qatar gelden de regels van de Qatarezen. Het Nederlands elftal en het Oranjelegioen dienen zich aan te passen naar de maatstaven van het gastland. Dat betekent dus in het openbaar geen alcohol drinken of de liefde bedrijven. Mensen van hetzelfde geslacht die met elkaar het bed delen is een grote zonde in de Arabische wereld. Dit is volgens de islamitische leer niet toegestaan. Nee met LHBTI hoef je niet aan te komen in de islamitische wereld.

Het is opvallend dat de Nederlandse regering in Qatar hoog van de toren blaast over streng islamitische regels. Maar in eigen land heeft de radicale islam vrij spel. Streng islamitische scholen en moskeeën schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond. Hieruit blijkt wel weer de hypocrisie van het rampenkabinet Rutte IV. Dit toont weer aan dat Rutte en Kaag het buitenland belangrijker vinden dan de binnenlandse problemen.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Ook minister Helder zelf ging niet vrijuit. Ook zij maakte een fout in de ogen van de Woke gemeenschap. Zij had die potsierlijke OneLove armband moeten dragen. Nee zij droeg alleen een speldje van OneLove met een sjaal met de tekst ’Never Mind’ (’laat maar’). Dit is een gigantische blunder in de ogen van de intolerante woke gemeenschap. Eigenlijk is het best komisch dat de politiek zo haar best doet om te deugen en het daarom nooit goed kan doen. Er sluipt namelijk altijd een foutje in. Daarom geldt hier ook het Oudhollandse gezegde: ''Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties