Screen Shot 2022 11 17 at 104422

Canadese premier Justin Trudeau leest China de les: "Iedereen in China zou moeten kunnen protesteren.''

Buitenlandnov 30 2022, 12:00
De westerse wereld waant zich superieur ten opzichte van de rest van de wereld, omdat wij het zo goed hebben geregeld qua mensenrechten. De afgelopen twee jaar hebben ons toch echt iets anders laten zien. Dit weerhoudt de Canadese premier Justin Trudeau er niet van om China de les te lezen.
Premier Justin Trudeau zegt in dit filmpje het volgende: "Iedereen in China zou moeten kunnen protesteren. We zullen ervoor blijven zorgen dat China weet dat we opkomen voor mensenrechten en voor mensen die zich uiten." Verder zegt Trudeau dat China journalisten hun werk moeten laten doen. Dit is natuurlijk een heel nobele boodschap vanuit Westers perspectief.
Alleen is het wel hilarisch om dit juist uit de mond van Trudeau te horen. Deze man heeft de afgelopen twee jaar de Canadezen onderdrukt met totalitaire coronamaatregelen. Zo erg zelfs dat bij demonstranten de bankrekeningen werden geblokkeerd zodat deze mensen niet bij hun geld konden. Nee deze man geeft er blijk van geen principes, schaamte en eer te hebben. Niets. Het is opvallend om te zien dat alle Westerse landen nu zo'n regeringsleider hebben. Dat is geen toeval. Deze mensen zijn als the young global leaders opgeleid door het WEF
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Klaus Schwab is er ook open en eerlijk over als je dit bovenstaande filmpje bekijkt. Schwab zegt: ''We zijn erg trots op de jonge generatie zoals premier Trudeau, door hen zijn we doorgedrongen tot kabinetten." Het young leaders program daar moet een selectie in zitten. Iets met mindcontrol. Ze zijn gewetenloos. Rutte en Trudeau zijn bereid om hun eigen moeder te verraden om koste wat het kost de WEF doelen te verwezenlijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten