20220125 tweede kamer geert wilders pvv

Wilders trekt ten strijde tegen protesten met terreurvlaggen: ‘Niet in ónze straten!’

Politiekokt 20 2023, 10:00
Geert Wilders laat wederom van zich horen en deze keer gaat het om een duidelijk signaal tegen de oprukkende terreurvlaggen in onze straten. Afgelopen dagen werden we geconfronteerd met schokkende beelden: midden in Utrecht, een Taliban vlag tijdens een Palestijnse demonstratie. En als het zo doorgaat, waarschuwt Wilders, zien we morgen een ISIS-vlag, en overmorgen die van Hezbollah.
Wilders' boodschap is duidelijk: terwijl onze leiders wegkijken en de overgave lijken te tekenen, weigert hij te buigen voor deze openlijke steunbetuigingen aan terreurorganisaties. Zijn boodschap op platform X was kraakhelder: "Omdat niemand durft te verbieden dat het tuig door onze steden marcheert. Onze leiders tekenen de overgave. Ik niet. Nooit."
Het is een schreeuw om actie die veel Nederlanders zullen herkennen. Hoe is het mogelijk dat in een land als Nederland vlaggen van terroristische groeperingen worden getolereerd in het openbaar? Dit is niet zomaar een vrije meningsuiting, dit is een openlijke uitdaging en provocatie richting onze Westerse waarden en normen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Terwijl sommige politici het liefst hun kop in het zand steken, staat Wilders pal voor onze vrijheid en veiligheid. Met de aankomende verkiezingen op 22/11 in het vizier, maakt hij met deze boodschap duidelijk waar de PVV voor staat: een Nederland waar terreurvlaggen en protesten om steun uit te spreken voor terreurorganisaties géén plek hebben. En terecht. Het wordt hoog tijd dat onze leiders de ernst van de situatie inzien en passende maatregelen nemen. Als zij dit laten aanmodderen tot 22 november dan kan de PVV weleens heel groot worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten