wildersspijkmedia

PVV in het vizier – Linkse site gebruikt belastinggeld weer eens voor politieke spelletjes

Mediaokt 19 2023, 21:00
Oh, wat zijn we weer geschokt! Joop.nl, het linkse bastion dat zichzelf ziet als hoeder van de waarheid, heeft de "Poetin-kaart" weer uit de kast gehaald. En dat precies op tijd voor de verkiezingen. Hoe voorspelbaar kan je zijn?
Volgens dit lachwekkende artikel van Joop.nl laten PVV'ers zich voor het Kremlin-karretje spannen. Wat een onthulling! En wie is de bron van al deze 'verontrustende' informatie? Follow The Money, een andere bekende linkse toko. De kringetjes worden wel heel klein in links Nederland.
Wat Joop.nl hier doet, is niets meer dan een goedkope poging om de PVV in een kwaad daglicht te stellen. En dat vlak voor de verkiezingen. We moeten onthouden dat Joop.nl een project is van BNNVARA. En wie betaalt BNNVARA? Juist ja, de Nederlandse belastingbetaler. Dus, terwijl wij hard werken en belasting betalen, gebruikt Joop.nl ons geld om hun linkse agenda te promoten en politieke spelletjes te spelen.
Het meest hilarische is nog wel dat Geert Wilders wordt beschuldigd van het spuien van "Russische propaganda". Kom op zeg, heeft Joop.nl niets beters te doen dan oude koeien uit de sloot halen? Dit is een doorzichtige poging om de aandacht af te leiden van de echte problemen in Nederland. Bijvoorbeeld linkse aanhangers die heulen met Hamas, die niet onder doen van de Einsatzgruppen. 
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wat we hier zien, is het zoveelste bewijs dat Joop.nl zich niet bezighoudt met eerlijke journalistiek, maar met politieke manipulatie. En het ergste? Ze doen het allemaal met ons belastinggeld. Het wordt hoog tijd dat we stoppen met het financieren van dit soort propaganda. Tot die tijd, Joop.nl, blijf ons maar vermaken met je lachwekkende 'onthullingen'. We kunnen wel wat humor gebruiken in deze barre tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten