screen shot 2023 10 17 at 100038

Afgrijselijk! Illegale in België verblijvende extremist pleegt terreuraanslag in Brussel

Terrorismeokt 17 2023, 9:00
Gisteravond is er iets ongelooflijks gebeurd in Brussel. Een moslimextremist heeft daar namelijk in koelen bloede twee onschuldige burgers doodgeschoten. Hij filmde zijn misdaad ook nog eens en zette de beelden ervan op sociale media. Terwijl hij de twee Zweden vermoordde riep hij: "Allahu akhbar." Korte tijd na deze aanslagen werd bekend dat de terrorist op jacht was naar meer slachtoffers. Enkele uren later werd bekend dat de politie hem dan eindelijk had uitgeschakeld. Of het bij 2 slachtoffers is gebleven of dat er meer zijn gemaakt is vooralsnog niet helemaal duidelijk, maar op X wordt geopperd dat hij mogelijk 5 mensen vermoord heeft.
De terrorist het Abdesalem Lassoued. Deze islamistische engnek komt uit Tunesië. Hij verblijft illegaal in België. De inlichtingendiensten waren op de hoogte van zijn radicalisme. Hij is in Tunesië namelijk al veroordeeld voor aan terrorisme gerelateerde feiten. Jaren geleden kreeg hij het bevel op België te verlaten.
Maar dat deed hij niet. Hij bleef waar hij was.

BIG BREAKING 🇧🇪: Islamic Terror Attack in Belgium's Brussels; Video posted online taking responsibility after carrying out the attack on the name of "Allah" An Islamist, Abdesalem Al Guilani (45) armed with an AK-47, shouting 'Allah Hu Akbar (An Islamic war cry),' has shot dead… h

787
Reply

Voorkomen

Wat België toen deed? Niets. Onze zuiderburen lieten deze extremist met rust, waardoor hij gisteren meerdere onschuldige burgers kon doden terwijl hij hard "Allahu akhbar" riep.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

De Belgische opiniemaker Dries Van Langenhove is terecht woedend op de autoriteiten. "Dit had allemaal perfect voorkomen kunnen worden als deze regering en de voorgaande hun werk hadden gedaan," schrijft hij op X. "Ze zouden allemaal ontslag moeten nemen. Zij zijn verantwoordelijk."
Daar voegt hij aan toe dat hij helemaal geen enkel woord meer "wil horen van De Croo en zijn corrupte club over 'medeleven'." Want als ze echt zoveel medeleven hadden, tja, dan hadden ze moeten ingrijpen zodat dit niet eens had kúnnen gebeuren.

De dader van de terroristische aanslag in Brussel is een Tunesiër Abdesalem L. die in Tunesië reeds veroordeeld was voor zware feiten. De terrorist verbleef illegaal in België en was gekend bij de inlichtingendiensten. Jaren geleden kreeg hij al een ‘bevel om het grondgebied te…

509
Reply

Waar is de politie?

Ongelooflijk genoeg was deze ranzige terrorist gisteren heel duidelijk herkenbaar. Hij liep namelijk niet alleen rond met een vuurwapen, maar hij had ook nog eens oranje kleren aan. Je moet als politie wel héél lui zijn als je deze mongool niet razendsnel kunt vinden.

Doodgeschoten

Goddank kwam er vanmorgen dan toch een update. De terrorist is doodgeschoten. De politie heeft er een tijd over gedaan, maar uiteindelijk is hij gevonden in een café. Daar is hij vervolgens naar de hel geholpen waar zo'n beest thuishoort.

❗️ The Brussels shooter, who killed two Swedish citizens, was shot dead in a cafe This was reported by Belgian media. 45-year-old Abdesalem Lassoued (that is the name of the criminal) was sitting in a cafe in Schaerbeek when the police came there - the man began to resist and…

4.2K
Reply

5 doden?

Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk of de terrorist is opgehouden na de dubbele moord op twee Zweden, of dat hij daarna mogelijk verder is gegaan en nog meer slachtoffers heeft gemaakt. Op X wordt geopperd dat het mogelijk om vijf dode slachtoffers zou gaan en om 8 gewonden. Maar ik heb dat nog nergens bevestigd gezien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten