Knetter! Radicale moslimjongeren willen Sharia invoeren op school, Sharia-politie controleert discotheken

Terrorismejan 15 , 13:00
Het is nauwelijks te geloven, maar op een school in Neuss, net over de grens in Duitsland, hebben radicale moslimjongeren geprobeerd sharia-wetgeving in te voeren. Ja, dat lees je goed. Ze wilden de Sharia invoeren. Uiteindelijk moesten de politie én staatsbescherming ingrijpen. Anders was het die radicale gekken nog gelukt ook.
De actie werd opgezet door "deels volwassen" scholieren. Vier, om precies te zijn. Deze knettergekke wannabe Taliban-terroristen dwongen hun medeleerlingen om gescheiden te leven op school. Als die dat niet wilden werd er hard ingegrepen. Jonge meisjes werden gedwongen een hoofddoek te dragen en zelfs om hun gezicht te bedekken. Zelfs leraren moesten eraan geloven.
Blijkbaar waren de radicalen al helemaal obsessief bezig met schoolzwemmen. Daar moesten "vrouwelijke zwemleraren gescheiden worden van jongens" en andersom.
Dat is natuurlijk knetter. Maar weet je wat nog veel erger is? Blijkbaar is dit "een trend." Als niet in Nederland, dan in ieder geval in Duitsland. Jonge moslims worden steeds traditioneler - of radicaler. En vervolgens dwingen ze scholen en andere instanties om zich aan te passen. Zo willen ze overal gebedsruimtes en willen ze op vrijdag vrij zodat ze kunnen bidden.
Klaus Köther van lerarenbond VBE zegt dat het opvalt dat het met name om moslimjongeren gaat die uit liberale, openminded gezinnen komen. Pa en ma - baba ve anne - zijn behoorlijk pro-Westers en tolerant. Maar de kids? Die willen graag in de Middeleeuwen leven, en snel een beetje.
Het zal niemand verbazen dat de autoriteiten hard hebben ingegrepen. De jongeren zelf zijn aangepakt, en er wordt ook met hun ouders gesproken. De jongeren wijzen de democratie namelijk af en de inlichtingendiensten zien ze als mogelijke toekomstige terroristen.
Oh, en wacht! Er is nog meer gaande. In Wuppertal, ook een Duits plaatsje, is er een Sharia-Polizei actief.
Wat?
Ja!
Een Sharia Politie. Deze Taliban-mafketels gaan 's nachts op stap - niet om lekker van het leven te genieten, maar om te controleren dat mensen zich in winkels en discotheken (!?!) aan de Sharia houden. Is dat niet zo, dan grijpen ze in. Sterker nog, ze provoceren jonge moslims die aan het uitgaan zijn en proberen ze te radicaliseren.
Artikel gaat verder onder deze oproep Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort radicale moslims die onze landen met dwang over willen nemen. Wij zullen hier NOOIT aan toegeven. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons die radicale engnekken elke dag weer te bestrijden.
Overigens gaat het niet alleen om moslims die uit "liberale gezinnen" komen. De baas van de Politievakbond heeft het óók over immigranten - nieuwkomers! - die thuis op volkomen islamitische wijze leven; in lijn met de Sharia. Thuis gelden de Duitse wetten en waarden niet, maar alleen de islamitische. Denk aan de rechten (of het gebrek eraan) die meisjes hebben.
Eerder vandaag schreef DDS-redacteur Mark Jongeneel hier ook al over. Zijn mening is scherp en zonder geduld voor dit soort gekkigheden: "Het is tijd dat de politie en justitie hard optreden tegen deze vormen van religieuze tirannie. De waarschuwingen zijn er al jaren, maar ze zijn genegeerd of gebagatelliseerd door een elite die meer geïnteresseerd is in politieke correctheid dan in het beschermen van onze samenleving. Dit moet nu veranderen. De tijd van pappen en nathouden is voorbij. Het is tijd voor actie."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten