shutterstock 1530472826

Sharia alert! Leerlingen wilde sharia invoeren op Duitse school

Buitenlandjan 15 , 10:00
In Neuss, Duitsland, is een schokkende poging ondernomen om de strenge sharia-wetgeving in te voeren op een school. Dit is geen ver-van-mijn-bed-show, dit is het harde bewijs dat de islamisering van Europa in volle gang is. Het is een directe aanval op onze westerse waarden en vrijheden. Deze jongeren, gedreven door een fundamentalistische interpretatie van de islam, wilden niet alleen meisjes dwingen hoofddoeken te dragen, maar ook de scheiding tussen jongens en meisjes afdwingen schrijft de Telegraaf. Dit is geen integratie, dit is indoctrinatie.
En laten we wel wezen, dit is niet iets nieuws. We zien deze trend van toenemende conservatisme en religieuze radicalisering al jaren in veel Europese steden. Het is een sluipend gif dat onze liberale, seculiere samenleving van binnenuit uitholt. Scholen moeten veilige plaatsen zijn waar kinderen kunnen leren en groeien, vrij van religieuze druk en extremistische ideologieën. Maar wat we hier zien, is een kaping van het onderwijs door radicale elementen die hun eigen agenda willen opleggen.
Het geval in Wuppertal met de 'Sharia-Polizei' toont aan dat deze radicalisering niet beperkt blijft tot scholen. Het is een wijdverbreid probleem dat onze steden en gemeenschappen infiltreert. Deze zelfbenoemde religieuze politie die mensen dwingt zich aan islamitische regels te houden, is niets minder dan een vorm van religieuze dictatuur die haaks staat op onze democratische principes.
Politici en beleidsmakers moeten hun kop uit het zand halen en deze kwesties met de ernst die ze verdienen behandelen. De vrijheid van godsdienst is een fundamenteel recht, maar wanneer religieuze praktijken in strijd zijn met de wetten en waarden van het land, moeten we een duidelijke lijn trekken. We moeten vastberaden zijn in het verdedigen van onze vrijheden en de seculiere aard van onze samenleving. Het wordt tijd dat de autoriteiten deze radicalisering serieus nemen en effectieve maatregelen nemen om onze kinderen en onze gemeenschappen te beschermen tegen deze giftige invloed. We moeten onze scholen terugnemen van de klauwen van extremisme en onze kinderen onderwijzen in de waarden van vrijheid, gelijkheid en broederschap.
Deze situatie in Neuss is een dringende wake-up call. Het is geen geïsoleerd incident, maar een symptoom van een veel groter probleem. Het is het resultaat van jarenlange toegeeflijkheid en gebrek aan daadkracht. Het is het gevolg van een politiek van appeasement, waarbij we onze ogen sluiten voor de realiteit van islamisering onder het mom van 'culturele diversiteit'. Dit moet stoppen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Wat betreft de zogenaamde 'Sharia-Polizei' in Wuppertal en elders, dit is niets minder dan een poging tot het vestigen van een parallelle samenleving die ons westerse rechtsstelsel en onze manier van leven verwerpt. Dit is een directe uitdaging voor onze autoriteiten en onze rechtsstaat. Het is tijd dat de politie en justitie hard optreden tegen deze vormen van religieuze tirannie. De waarschuwingen zijn er al jaren, maar ze zijn genegeerd of gebagatelliseerd door een elite die meer geïnteresseerd is in politieke correctheid dan in het beschermen van onze samenleving. Dit moet nu veranderen. De tijd van pappen en nathouden is voorbij. Het is tijd voor actie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten