kauthar bouchallikht

Moslimbroeders: wolven in schaapskleren in ons midden!

Buitenlanddec 21 2023, 10:00
In een schokkende onthulling die de naïviteit van Europa ten opzichte van islamistische invloeden blootlegt, blijkt de Moslimbroederschap een meesterlijke manipulator te zijn binnen onze Europese instellingen. Dit is niet zomaar een kwestie van religieuze diversiteit; het is een doordachte strategie van een organisatie met een agenda die haaks staat op onze westerse waarden en democratie.
De Franse antropologe Florence Bergeaud-Blackler heeft in haar recente studie onthuld hoe de Moslimbroederschap, verre van zich te verzoenen met democratische principes, erop uit is om Europa 'sharia compatible' te maken. Hun doel? Niets minder dan het stichten van een wereldwijde islamitische samenleving. Dit is geen complottheorie; dit is een harde realiteit die ons recht in het gezicht staart.
Laten we wel wezen zegt Florence Bergeaud-Blackler in een interview op Wynia's Week: de Moslimbroederschap zijn geen theologen, maar politieke strategen die hun invloed binnen de EU en de Raad van Europa hebben uitgebreid. Ze misbruiken onze openheid en tolerantie om hun eigen agenda te bevorderen. Ze verpakken hun boodschap in de taal van antiracisme en strijd tegen extreemrechts, maar hun werkelijke doel is verre van gematigd.
De ironie kan niet groter zijn. Terwijl de Moslimbroederschap miljoenen euro's aan Europese subsidies opstrijkt, onder het mom van het bestrijden van discriminatie, werken ze in werkelijkheid aan het ondermijnen van onze samenleving van binnenuit. Het populair maken van het begrip 'islamofobie' is een van hun meest succesvolle strategieën geweest, waardoor kritische geluiden over islamitische invloeden worden gesmoord zegt Bergeaud-Blackler.
Neem de campagne voor de hoofddoek van de Raad van Europa als voorbeeld. Deze zogenaamde antidiscriminatiecampagne, die de hijab associeert met 'schoonheid', 'vrijheid' en 'vreugde', is niets minder dan een geraffineerde poging om de islamitische invloed in Europa te normaliseren somt Bergeaud-Blackler op.
De Moslimbroeders hebben Brussel en Straatsburg veroverd door gebruik te maken van onze goedgelovigheid en ons gebrek aan kennis over wie deze 'gematigde moslims' werkelijk zijn. Het is een wake-up call voor Europa. We moeten ons realiseren dat onze openheid en tolerantie worden uitgebuit door groeperingen die niet onze beste belangen voor ogen hebben zegt Bergeaud-Blackler.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het wordt tijd dat we onze ogen openen voor de realiteit van de Moslimbroederschap. Ze zijn niet de gematigde bondgenoten in de strijd tegen discriminatie die ze beweren te zijn. Het zijn meesterlijke misleiders met een agenda die regelrecht ingaat tegen alles waar onze westerse democratische samenleving voor staat. We moeten alert en waakzaam zijn, en ons niet laten misleiden door hun zoete praatjes en valse beloftes. Dit staat ook wel bekend als taqiyya. De toekomst van onze vrije samenleving staat op het spel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten