Esmah Lahlahs pleidooi voor hoofdbedekking: Dreiging voor seculiere samenleving

Politiekdec 01 2023, 12:00
GroenLinks/PvdA's nummer twee, Esmah Lahlah, toont opnieuw haar ware kleuren door te beweren dat ambtenaren hoofden mogen blijven bedekken. Een bewering die geladen is met een ondertonen van slachtoffermentaliteit en discriminatieretoriek. Een modus operandi die we maar al te bekend zijn met betrekking tot islamitische apologie.
Lahlah neemt graag de rol aan van pleitbezorger voor diversiteit en inclusiviteit, of beter gezegd, een woordvoerder voor de islamitische cultuur. Een cultuur die, moet ik opmerken, weinig gemeen heeft met onze seculiere samenleving. Haar lokroep voor diversiteit is niets meer dan een verfijnde variant van islaimstische manipulatie, onder het mom van Woke-ideologie. En de slaapwandelende sociaaldemocraten van de PvdA staan toe dat deze onheilspellende toneelspel zich ontvouwt.
Het is tijd dat we een halt toeroepen aan dit inbreuk op onze seculiere consensus. Onze unieke historische erfenis is niet onderhandelbaar. De grondwetsartikel waarin religie en staat gescheiden worden heeft hier in Nederland nooit hoeven bestaan, omdat het nooit nodig was. Maar als we deze sluipende islamisering toestaan, zullen we wellicht gedwongen worden om de Franse laïcité aan te nemen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het voornemen van Esmah Lahlah om haar eigen ideologische agenda te verfijnen is een flagrante minachting voor de waarden die we als samenleving koesteren. We moeten waakzaam zijn tegen deze subversieve pogingen om onze seculiere principes te ondermijnen, en ons sterk maken tegen dit soort regressive politiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten