shutterstock 1426331801

Tim Hofman slaat de plank mis: Strengere sekswetten Indonesië komt door conservatieve mannen

Binnenlanddec 07 2022, 12:00
Indonesië valt als vakantieland bij veel Nederlanders af nu het strenge islamwetten gaat invoeren. In deze wetten wordt opgenomen dat onder meer overspel en seks buiten het huwelijk strafbaar worden gesteld. Straffen op buitenechtelijke seks bijvoorbeeld kunnen oplopen tot een jaar celstraf. Volgens Tim Hofman komt dit door conservatieve mannen. Benoem vooral de (politieke) islam niet.
Verder wil Indonesië het promoten van anticonceptie net als godslastering verbieden. En wordt het verbod op het beledigen van een zittende president en vicepresident, de staatsinstellingen of de nationale ideologie opnieuw ingevoerd. Indonesië is terug bij af, het is weer een dictatuur zoals het was onder Soeharto en Soekarno.
Nee volgens wokegekkie Tim Hofman is dit allemaal de schuld van conservatieve mannen. Vooral de olifant in de kamer niet benoemen. Het is de (politieke) islam stommeling. Nee schoppen tegen het conservatisme is de makkelijkste weg naar Rome voor dit progressieve dwaallicht. Het islamisme maakt de weg vrij om de sharia in te voeren. Een totalitaire religie gebruiken om een bevolking te onderdrukken. Vooral vrouwen zijn hier de dupe van. Ver voorbij 'conservatieve mannen' en 'strengere sekswetten'. Wat Hofman doet door het niet te benoemen is het downplayen van het islamisme. Dat is echt laf.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Natuurlijk zijn Indonesische politici opgetogen met deze nieuwe wetten. "De oude code behoorde tot het Nederlandse erfgoed en dat is nu niet meer relevant", zei Bambang Wuryanto, die namens het Indonesische parlement de commissie leidde die de wetgeving herzag. Deze wetgeving gaat pas over 3 jaar in. Dus de Nederlander die wil hoeren en snoeren op bijvoorbeeld Bali kan nu nog onbezorgd naar dit moslimland afreizen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten