shutterstock 1272511225

Totalitair gestoorde antisemitische aanval op Israëlische ambassade in Den Haag

Terrorismemrt 21 , 17:00
In een nieuwe golf van haat die onze straten overspoelt, is de Israëlische ambassade in Den Haag het jongste slachtoffer geworden van een laffe antisemitische aanval. Onverlaten, gedreven door blinde haat tegen alles wat Israël en het Joodse volk vertegenwoordigt, hebben het gewaagd een brandend voorwerp naar het diplomatieke gebouw te werpen. Deze daad van barbaarsheid is niet alleen een aanval op de Israëlische soevereiniteit, maar ook op de fundamenten van onze westerse beschaving en de principes van vrijheid en veiligheid die we hoog in het vaandel dragen.
Terwijl de politie en marechaussee snel handelden om het personeel te evacueren en een verdachte aan te houden, blijft de dieper liggende zorg: het groeiende antisemitisme dat als een kwaadaardige schaduw over Europa trekt. Deze aanval in het hart van onze rechtsstaat toont aan hoe ver deze verachtelijke ideologieën bereid zijn te gaan.
Wij moeten ons uitspreken tegen elke vorm van haat en intolerantie. Het is tijd dat we, met hernieuwde vastberadenheid, opstaan tegen de krachten die onze waarden bedreigen. Antisemitisme, in welke vorm dan ook, kan en mag geen plaats hebben in onze gemeenschap. De aanval op de Israëlische ambassade is een wake-up call voor iedereen die gelooft in de principes van democratie, vrijheid en menselijke waardigheid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Het is een moment voor ons allen om schouder aan schouder te staan met Israël en het Joodse volk, tegen de duisternis van haat die tracht onze samenleving te ondermijnen. Laat dit een moment zijn waarop we onze stem verheffen tegen antisemitisme en ons verenigen in de strijd voor een wereld waar vrijheid en respect voor allen de boventoon voeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten