+11
14-08-2023 20:13
+5
14-08-2023 10:56
+7
13-08-2023 20:24
+13
13-08-2023 12:48
+1
13-08-2023 10:15
+6
12-08-2023 15:37
12-08-2023 15:33
12-08-2023 12:22
12-08-2023 12:20
+11
vrijheidvanmeningsuiting2
Vrouw, internationaal gewaardeerd vanwege bewezen kennis en kunde. Dan is DDS het verkeerde adres, daar kunnen stukjesschrijvers en reageerders niet mee omgaan.14-08-2023 20:13
+5
vrijheidvanmeningsuiting2
Mocht u de man met het vlakgom tegenkomen, neem een omweg!14-08-2023 10:56
+7
vrijheidvanmeningsuiting2
Razzia Blommendinges, de vochtige droom van menig DDS redacteur. Vandaar al die nodeloze commotie.13-08-2023 20:24
+13
vrijheidvanmeningsuiting2
De gedachten die Ronald Plasterk deelt in zijn column roepen bij Maurice de Hond eveneens bezorgdheid op. Twee uitgerangeerde, vergane glorie mensen. Snap niet dat DDS zoveel aandacht besteedt aan deze oude, rooie rakkers.13-08-2023 12:48
+1
vrijheidvanmeningsuiting2
@Lizebeth Gehakt is – traditioneel – gemalen vlees. Meestal is het gemaakt van rundvlees of varkensvlees, maar ook van kippenvlees, of schapenvlees kan gehakt gemaakt ..13-08-2023 10:15
+6
vrijheidvanmeningsuiting2
Om nog maar te zwijgen over de debiele media die er positieve of negatieve aandacht aan schenken.12-08-2023 15:37
+11
vrijheidvanmeningsuiting2
de smaak van champagne verandert door klimaatverandering. Ja, je leest het goed. Terwijl de wereld zich zorgen maakt over zaken als economische crises, pandemieën en politieke instabiliteit, zijn er media zoals DDS die zich druk maken over... de smaak van champagne.12-08-2023 15:33
+7
vrijheidvanmeningsuiting2
Velen hier zullen vega afkeuren en omschrijven als smerig en vies, zonder ook maar ooit bewust een vega product gegeten te hebben12-08-2023 12:22
+5
vrijheidvanmeningsuiting2
Ruud: Vlees is eerlijk; met de rest kan geknoeid zijn. Ruud heeft schijnbaar nog nooit gezien wat de gehaktmolen ingaat. Om nog maar te zwijgen over de samenstelling van een 100% vlees frikandel.12-08-2023 12:20