'Vluchtelingen' in Slovenië vallen politie aan

Geen categoriesep 21 2015, 9:00
Ze lieten duidelijk merken wat ze van plan zijn: "Allahu akhbar."
Het is en blijft onrustig in veel Oost-Europa landen. De reden is niet dat het binnenlandse beleid van de regeringen niet goed zijn, maar de komst van 'vluchtelingen' uit het Midden-Oosten.
Deze 'asielzoekers' zijn er niet over te spreken dat ze niet het recht hebben om te gaan en staan waar ze willen, ook al zijn ze hoegenaamd 'gasten.'
In de video hieronder zie je vluchtelingen behandeld worden omdat de Sloveense politie gedwongen was om pepperspray te gebruiken toen ze met geweld door de grenzen wilden breken tussen Slovenië en Kroatië. Daarbij riepen de 'vluchtelingen' onder andere 'Allahu Akhbar,' wat 'God is groot' betekent. Deze frase wordt gebruikt door moslims in hun gebed (dat ze vijf keer per dag moeten verrichten), maar ook in tijden van oorlog. Het moge duidelijk zijn dat ze niet aan het bidden waren toen ze door de grensovergang probeerden te breken.
Islam-expert Robert Spencer is dan ook van mening dat de 'vluchtelingenstroom' geen 'stroom van asielzoekers' meer is, maar een zogenaamde 'hijrah.' Een hijrah is een 'jihad zonder geweld': een 'jihad' door emigratie. De bedoeling van een 'hijrah' is om de islam te verspreiden door middel van emigratie. Hij legt uit:
To emigrate in the cause of Allah – that is, to move to a new land in order to bring Islam there, is considered in Islam to be a highly meritorious act. “And whoever emigrates for the cause of Allah will find on the earth many locations and abundance,” says the Qur’an. “And whoever leaves his home as an emigrant to Allah and His Messenger and then death overtakes him, his reward has already become incumbent upon Allah. And Allah is ever Forgiving and Merciful.” (4:100)
Bewijs dat in ieder geval sommige radicale organisaties dit soort emigratie als middel zien om hun radicale denkbeelden te verspreiden kwam afgelopen februari toen ISIS een document publiceerde genaamd "Libya: The Strategic Gateway for the Islamic State." In dit document worden radicale moslims opgeroepen om naar Libië af te reizen, en vandaar naar Europa (of "the Crusader States," zoals ISIS Europese landen noemt). Daarbij wordt opgemerkt dat het bijzonder gemakkelijk is om wapens te bemachtigen in Libië, die vervolgens gebruikt kunnen worden om onheil aan te richten in Europa.
Screen Shot 2015-09-21 at 10.33.43
In de winter werd bekend dat ISIS Europa wilde overweldigen met maar liefst 500.000 'vluchtelingen'. Onder hen zouden zich een flink aantal extremisten bevinden, die Europa dan gemakkelijk konden infiltreren. Op dit moment blijken die geschatte cijfers veel te laag te zijn. De afgelopen maand alleen al kwamen er bijvoorbeeld meer dan 100.000 mensen uit het Midden-Oosten naar Duitsland. Dat land zal voor het einde van het jaar 800.000 'vluchtelingen' opnemen. Als we de rest van Europa daarbij optellen hebben we het over miljoenen mensen. Onder hen bevinden zich dus vrijwel zeker flink wat radicale moslims. Sterker nog, enkele van hen zijn al geïdentificeerd.
Sommige vluchtelingen zijn christelijk of yazidi's, maar in de meeste gevallen zijn de nieuwkomers moslims. De Europese autoriteiten doen er echter weinig tot niets aan om uit te zoeken welke mensen daadwerkelijk asielzoekers zijn, en welke 'vluchtelingen' heimelijk extremisten zijn die het Westen proberen te infiltreren. Dat is natuurlijk ook bijzonder lastig aangezien het om enorme aantallen migranten gaat. Probeer die maar eens allemaal te controleren. Dat gaat niet lukken.
Dat is dan ook één van de voornaamste redenen dat partijen als de PVV en VNL (VoorNederland) willen dat de grenzen weer bewaakt worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten