DENK zamelt geld in voor anti-politie app. Dan reageert een Turkse volger van de partij op fantastische wijze

Geen categoriejul 20 2016, 11:00
De Turkse nationalisten van DENK hebben een nieuw idee om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten.
Op zijn Facebook-pagina schrijft de partij:

We hebben het uitgelegd. We hebben vriendelijk gevraagd om actie te ondernemen. We hebben het nóg een keer uitgelegd...

Maar het blijkt dat de Nederlandse politiek zich niet in wil in zetten om etnisch profileren door de politie tegen te gaan.

Daarom steunt DENK het initiatief "Control, Alt, Delete" voor het ontwikkelen van een app waarmee de burger het heft in eigen hand kan nemen.

Met deze app brengen we etnisch profileren in kaart en kunnen we het zodoende effectief tegengaan.

De app komt tot stand door middel van crowdfunding en jouw hulp is dus hard nodig!
Kijk in de onderstaande link en

http://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/kieseenkant/

"Kijk in de onderstaande link?" Hoe werkt dat precies, heren Kuzu en Öztürk? Moeten we de linkcode opengooien en vervolgens op zoek naar aanwijzingen?
Of bedoelen jullie misschien dat we de de onderstaande link moeten kijken? Dat is in ieder geval wel logischer.
Hoe dan ook, het echte probleem is natuurlijk dat DENK duidelijk probeert te profiteren van de onrust in Amerika, waar de relatie tussen Afro-Amerikanen en de politie op dit moment ernstig verstoord is. Ieder normaal denkend mens vindt dat vreselijk, maar Tunahan, Selçuk en Sylvana denken daar net een beetje anders over: als het even kan willen ze voor net zoveel onrust zorgen in Nederland.
En hoe dat beter te doen dan door minderheden te vertellen dat de autoriteiten hen stelselmatig discrimineren en onderdrukken?
Jammer genoeg voor de Turkse nationalisten is niet elke volger van hun Facebook-pagina achterlijk. Zie hier de fantastische reactie van ene Saydan Unalan, zelf een Nederturk:

Ik reageer normaal nooit op berichten maar hier moet ik echt op reageren. Een app waarbij burgers zelf kunnen aangeven of ze op basis van huiskleur zijn aangehouden is waarschijnlijk het meest belachelijke idee dat ik ooit heb gelezen en van heb gehoord.

Wanneer weet iemand of ze op basis van etnisch profileren zijn aangehouden? Hoe gaan we criminelen weerhouden om dit in hun gewin te gebruiken?

Hoe zorgen we ervoor dat de gegevens die "in kaart" worden gebracht ook daadwerkelijk kloppen en hoe zal dit worden bevestigd?

Dus kortom: hoe gaat ervoor gezorgd worden dat de app betrouwbaar is en niet misbruikt wordt voor persoonlijk gewin?

Het antwoord op die vraag is, natuurlijk: Kuzu en co. maken zich helemaal niet druk over de betrouwbaarheid van de app. Het doel is niet om 'discriminatie' tegen te gaan, maar om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten en Nederturken ervan te overtuigen dat de overheid hen kapot wil maken. De feiten doen daarbij niet terzake.
Haat, onrust, chaos! Dat is waar DENK naar op zoek is, niet naar 'de feiten.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten