Wilders opent vol de aanval op illegalenknuffelaars van de SP

Geen categoriefeb 04 2017, 20:00
Geert Wilders begrijpt dat de SP één van zijn voornaamste concurrenten is. Daarom pakt hij de socialisten terecht aan op hun zwakke plek; hun stiekemen steun voor allerlei politiekcorrecte maatregelen die ons land verzwakken en die impopulair zijn onder de eigen achterban.
De SP wordt door veel kiezers een beetje gezien als de eurosceptische en immigratiekritische versie van de PvdA. Ja, ze zijn links en dus voor het behoud van de verzorgingstaat, maar ze hebben nog wel iets met "eigen volk eerst."
Zoals mensen die daadwerkelijk opletten weten is dat je reinste flauwekul. De SP is helemaal niet immigratiekritisch of zelfs maar eurosceptisch. Zie hier bijvoorbeeld wat SP-Kamerlid Harry van Bommel vandaag nog zei bij het radioprogramma Kamerbreed:
https://twitter.com/kamerbreed/status/827857801267597313
Met andere woorden, de SP wil meer, meer, meer Europa als het over onderwerpen gaat waar de socialisten zich druk om maken.
Geen wonder dus dat Geert Wilders de SP tegenwoordig met enige regelmaat aanpakt. Onlangs deed hij dat op keiharde wijze. Toen een Twitteraar de videobeelden van die confrontatie vandaag online zette was Wilders er als de kippen bij om het bericht te 'retweeten':
https://twitter.com/Maikel_PVV/status/827857760301748224
"De heer Roemer is wel de laatste die voor een oplossing zorgt," aldus Wilders in het debat. "De heer Roemer is één van de mensen die juist voor de problemen zórgt. De SP is één van die partijen, de heer Roemer en zijn collega mevrouw Gesthuizen voorop, die zeggen: 'Kom maar allemaal binnen! Hoe meer AZC's, hoe beter!' Ik heb u net een poster laten zien uit Almere. Als u wilt wil ik hem wel ronddelen hoor. Waarop allemaal SP'ers stonden te roepen van: 'Kom maar, meer asielzoekers, meer AZC's.' U zorgt ervoor dat juist Nederland onveiliger wordt, dat er meer mensen komen, en als je dan bent afgewezen als asielzoeker en de rechter heeft gezegd, 'je mag hier niet zijn,' dan is het opnieuw de partij van de heer Roemer die zegt: 'Ook als je illegaal bent gaan wij voor jou betalen dat je een opvang krijgt, in plaats van dat je zegt: 'We knikkeren je allemaal het land uit'."
Oeps.

"Dus uw partij, de heer Roemer, werkt niet aan een oplossing, u maakt het met de dag érger. En daarom lopen de kiezers ook rennend en gillend bij u weg."

Een schitterende aanval, natuurlijk, die echt des PVV's is, maar wat deze video nú relevant maakt is dat Wilders duidelijk door heeft dat er ook bij de SP het één en ander te halen valt voor de PVV. Veel mensen denken dat die partij vooral profiteert van het ineenstorten van de VVD, maar dat is maar ten dele waar. De PVV haalt ook zetels weg bij linkse partijen zoals de PvdA en, jawel, de SP. Als het aan Wilders ligt worden dat er dus nog véél meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten