Zelfhatende kandidaat PvdA-lijsttrekker Den Haag: 'Knettergekke Aboutaleb is rechts en een populist!'

Geen categoriejun 07 2017, 11:00
De burgemeester van Rotterdam is namelijk tegen onbeperkte immigratie en wil een andere visie op het Vluchtelingenverdrag. En dat is heel, heel, heel fout. Aldus zijn partijgenoot.
In Den Haag bestrijden twee kandidaten elkaar voor het lijsttrekkerschap van de PvdA: Wethouder Rabin Baldewsingh en fractieleider Martijn Balster. Het gaat er onderling behoorlijk hard aan toe, terwijl de verschillen eigenlijk minimaal zijn. Beide heren zijn politiekcorrect tot op het bot, socialistisch, en tegen elke vorm van zelfredzaamheid. Kortom: het zijn échte PvdA'ers.
Het grootste verschil tussen Baldewsingh en Balster is hun reactie op Ahmed Aboutalebs pleidooi voor een "andere visie" op het Vluchtelingenverdrag. Balster liet tijdens een debat met zijn rivaal gisteren weten dat hij daar anders over denkt ("we kunnen dit aan als stad"), maar Baldewsingh ging echt helemaal los. Jawel, meneer de linkse extremist noemde Aboutaleb, die toch echt een partijgenoot van hem is, "knettergek," "zo rechts," en beschuldigde de Rotterdamse burgervader er vervolgens ook nog even van een "populist" te zijn, wat in PvdA-kringen natuurlijk de ergste mogelijke belediging is.

"Aboutaleb is knettergek! Hij is zo rechts. Jammer dat het populisme ook in onze partij opkomt. Maar hij gaat over zijn eigen woorden."

Als iemand knettergek is, is het Baldewattes zelf natuurlijk. De man is werkelijk het opperhoofd van politiekcorrect links in Den Haag. Zo kwam hij in april nog in het nieuws omdat hij luidkeels verkondigde dat het volstrekt logisch is dat allochtonen ons Nederlanders "fascisten en nazi's vinden." Jawel, dat hebben we écht helemaal aan onszelf te danken, aldus de man die de PvdA binnenkort misschien officieel gaat leiden in Den Haag.
En, oh ja, daarnaast wilde hij in maart ook nog eens dat allochtone sollicitanten voorrang krijgen bij de gemeente Den Haag. Blanke Nederlanders need not apply, dat zijn immers allemaal toch maar nazi's en fascisten.
Dat deze man niet alleen wethouder is voor de PvdA, maar zelfs meedingt naar het lijsttrekkerschap in Den Haag bewijst maar weer dat die partij werkelijk een zelfhatende, cultureel masochistische bende is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten