Doorgeslagen Hillary Clinton: "Ik kan vrouwen die niet op me gestemd hebben niet vergeven"

Geen categoriesep 13 2017, 11:00
Blijkbaar is Hillary Clinton het zusje van Jezus Christus. Nee dat wist ik ook niet, maar mevrouw is daar toch vrij duidelijk over in haar nieuwe boek "What Happened."
Als je je afvraagt hoe het toch komt dat Donald Trump Hillary Clinton vorig jaar verslagen heeft hoef je alleen maar een paar citaten te lezen uit Clintons nieuwe memoires, "What Happened." In dat boek deelt mevrouw Clinton haar verhaal over de campagne van 2016 en legt ze uit wat er, in haar ogen tenminste, misging.
Zoals altijd bij de echtgenote van Bill is haar belangrijkste boodschap dat het allemaal de schuld is van anderen. Van de media. Van extreem-rechts. Van Republikeinen. Van Democraten. Van Bernie Sanders. Van vrouwen. Van mannen. Van de media. Van... nou ja, van iedereen. De enige die geen blaam treft is mevrouw zelf. Zij is namelijk heilig.
Dat is al erg genoeg, maar Clinton maakt het zo mogelijk nóg bonter. Lees deze paragraaf maar eens over een moeder die volgens Clinton met het schaamrood op haar kaken bij d'r kwam, met d'r dochter, omdat die niet op haar gestemd had:
Screen Shot 2017-09-13 at 10.48.42
Daar staat dus:
"Op een gegeven moment sleurde een andere vrouw haar volwassen dochter bij de arm bij me om met te praten en vertelde haar dat ze haar excuses moest aanbieden omdat ze niet gestemd had -- wat ze deed, haar hoofd gebogen in berouw. Ik wilde haar recht in haar ogen kijken en zeggen: "Je hebt niet gestemd? Hoe kon je niet stemmen?! Je hebt je verantwoordelijkheid niet genomen als een burger, en dat ook nog eens op het slechtst mogelijke moment! En nu wil je dat ik jou een beter gevoel geef?" Natuurlijk zei ik dat niet. Deze mensen vroegen om een vergeving die ik ze niet kon geven. We moeten allemaal leven met de gevolgen van onze beslissingen."
IK BEN EEN WRAAKZUCHTIGE GOD -- Hillary Clinton, 2017.
Er wordt vaak gezegd dat Donald Trump een sociopaat is, maar Hillary is echt geen haar beter. Sterker nog, volgens mij is deze vrouw nog een graadje erger, wat meteen verklaart waarom Trump vorig jaar won, en zij niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten