Het gaat mis in Duitsland: meer dan de helft van de vluchtelingen leeft van een uitkering, gemeentes kunnen het niet aan

Geen categoriedec 27 2017, 10:00
"De beoogde integratie van 'vluchtelingen' stokt." Schokkend he?
Dit had natuurlijk helemaal niemand kunnen zien aankomen. Toch?

Duitse steden en gemeenten luiden de noodklok: de beoogde integratie van vluchtelingen stokt. Van het miljoen mensen dat twee jaar geleden van bondskanselier Merkel naar Duitsland mocht komen, leeft meer dan de helft van een uitkering.

Nepvluchtelingen die van een uitkering leven en weigeren te integreren? Dat is wel héél verbazingwekkend, inderdaad.
Er zijn een paar problemen. Niet alleen vindt een groot aantal 'nieuwkomers' het ongetwijfeld heel lekker om gratis en voor niets in Duitsland te wonen, maar "vreemdelingen" die wel willen werken lopen tegen een probleem aan: het onderwijs in Syrië en Irak is zo slecht dat het niet eens bijna aansluit op de wensen van Duitse werkgevers. Want ja, er zijn wel degelijk heel veel banen extra in Duitsland. Maar ja, die kun je niet laten invullen door mensen die de middelbare school niet eens hebben gedaan (wat voor een derde van de immigranten geldt).
Het gevolg? Duitsland is nu actief op zoek naar 'oplossingen' om, bijvoorbeeld, minderjarige, criminele nepasielzoekers uit Marokko vrijwillig terug te sturen naar hun eigen land, alwaar ze dan worden opgevangen in een tehuis dat betaald wordt door Duitsland. Zo graag willen onze oosterburen af van deze figuren. Als ze dat daadwerkelijk gaan doen in Marokko zullen Syrië en Irak ongetwijfeld volgen als de rust daar eenmaal teruggekeerd is.
https://twitter.com/TanyaHoogwerf/status/945575073276194816
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten