BIJ1 valt uit elkaar: Amsterdam kandidaat-raadslid Naomi Doevendans stapt op

Geen categoriejan 23 2018, 9:00
De ex-dakloze wil niet zeggen waarom ze zich terugtrekt.
Naomi Doevendans houdt het voor gezien. Op haar Facebook-pagina laat de ex-dakloze weten dat ze zich terugtrekt uit de lijst van Sylvana Simons hobbyclub BIJ1. De reden houdt ze voor zich.
Doevendans is al het derde kandidaat-raadslid van Simons dat het voor gezien houdt. Eerder gooiden quasi-psychiater Cailin Kuit en buschauffeur Bob Schoute de handdoek al in de ring. Die laatste stopte om "persoonlijke redenen," maar de eerste was onderwerp van een nationale controverse. Ze had namelijk gelogen over haar zogenaamde "werk als psychiater."
Oh ja, en dan hebben we het nog niet eens gehad over kandidaten Ana Paula Lima (van die hoerensite), 'vreer' ("Vreer is de naam van een het (noemt zichzelf een ‘genderzwerver’) en wenst dat zijn/haar/dinges naam zonder hoofdletter wordt geschreven") en Marjan Sax (die tonnen subsidie fraudeerde richting eigen stichtingen).
Kortom, het is onderhand een heel ongezellige bende daar bij BIJ1.
En dat bewijst meteen maar weer dat Sylvana Simons helemaal niets te zoeken heeft in de politiek. Je kunt veel zeggen over haar voormalige bondgenoten van DENK, maar Tunahan Kuzu en co. weten in ieder geval wél hoe je een partij leidt en bij elkaar houdt.
Goed nieuws, natuurlijk, want het betekent dat BIJ1 altijd een irrelevant clubje zal blijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten