Busje rijdt in op mensen in Duitse Münster: autoriteiten denken aan een aanslag

Geen categorieapr 07 2018, 17:30
Duitsland, het land dat meer dan een miljoen islamitische 'vluchtelingen' heeft binnengelaten, is weer opgeschrikt door een aanslag. Ditmaal is het in Münster waarbij een busje inreed op een groep mensen en een aantal doden veroorzaakte. De autoriteiten vermoeden al dat er sprake is van een aanslag.

Inmiddels is een deel van de binnenstad afgezet. Brandweerwagens, ambulances en politieauto's zijn volgens verschillende persbureaus momenteel naar het stadscentrum onderweg. De politie heeft mensen opgeroepen het betreffende gebied te mijden.

Het is een plaatsje dat dicht aan de grens van Nederland ligt, vlakbij Enschede. Het is dus ditmaal erg dichtbij gekomen, dichterbij dan iemand ook maar zou willen in Nederland. Het is nu in elk geval afwachten wat er precies aan de hand is, voordat we conclusies kunnen trekken en een interpretatie kunnen geven.
https://twitter.com/Polizei_nrw_ms/status/982630275271282688?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fbuitenland%2Fvoertuig-rijdt-in-op-groep-mensen-in-munster-meerdere-doden~aaffc138%2F
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten