Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: "Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog"

Geen categorieapr 10 2018, 9:00
Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).
Islamoloog Montasser AlDe'emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.
Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe'emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:

"Laat geen vluchtelingen meer binnen want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat we moeten doen met de mensen die we hier nu hebben."

Ook heeft hij één en ander te zeggen over de manier waarop ouders van radicaliserende jongeren én politici omgaan met deze problematiek:

"Waarom hebben politici niet de ballen om de probleemwijken in te gaan en tegen die ouders te zeggen: neem eindelijk verantwoordelijkheid voor je radicaliserende kinderen, grijp in, alvorens wij de politie moeten inschakelen. Nee, in plaats daarvan prijzen zij onvoorwaardelijk de multiculturele samenleving. Dat is toch niet normaal?"

En ja, daarmee heeft hij natuurlijk een goed en belangrijk punt. Ouders van radicaliserende jongeren worden veel te weinig aangesproken op het wangedrag van hun kroost. We doen alsof zij totaal geen invloed hebben op hun kinderen. Dat is wat gek aangezien we zelf onze kinderen opvoeden met de gedachte dat we wel degelijk invloed hebben op ze... wat natuurlijk zeker zo is.
Het wordt tijd dat ouders in dat soort gemeenschappen ook verantwoordelijkheid nemen voor hun kinderen. Het zal eens tijd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten