Hypocriet gehuil van gearresteerde Sint-verstoorder

Foto:

Een jongeman heeft gisteren geprobeerd de intocht van Sinterklaas te Dordrecht te ontheiligen door er rond te lopen met een t-shirt met daarop de tekst "Zwarte piet is racisme."

De politie verzocht de man op te krassen en het feest vooral een feest te laten. 't is een kinderfeest, geen Occupy. "Ik heb helemaal niets gedaan," roept de man terwijl hij wordt afgevoerd. Jawel, mafkees, dat heb je wel, je hebt geprobeerd een volksfeest te verstieren met onzinnige aantijgingen.

Een jongeman heeft gisteren geprobeerd de intocht van Sinterklaas te Dordrecht te ontheiligen door er rond te lopen met een t-shirt met daarop de tekst “Zwarte piet is racisme.

De politie verzocht de man op te krassen en het feest vooral een feest te laten. ‘t is een kinderfeest, geen Occupy. “Ik heb helemaal niets gedaan,” roept de man terwijl hij wordt afgevoerd. Jawel, mafkees, dat heb je wel, je hebt geprobeerd een volksfeest te verstieren met onzinnige aantijgingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!